Hirdetés

PlayIT - e-sport meccsek és a legújabb játékok várnak a G csarnokban

|

A G-csarnok ad helyet például a Lenovo Legion kupa eseményeinek, de nem csak ezért lesz érdemes oda ellátogatni.

Hirdetés

Nem kell az unalomtól tartania senkinek idén sem, a Hungexpo G csarnokában pedig bőven lesz mivel játszani. Far Cry 5, The Crew 2, Middle-earth: Shadow of War, Project Cars 2, Total War: Warhammer II, Injustice 2, Battlefield 1 - ezeket mind ott fogjátok megtalálni.

Persze az idei és jövőre érkező sikercímek mellett bejáratott játékok is terítékre kerülnek. Ott lesz a Hearthstone 1v1 és a CS:GO 1v1 bajnokság is, mindemellett pedig a Lenovo Legion kupa színpadát is itt állítják fel. 

A G csarnok valahol a béke szigete is, ahol megfér PC-s és konzolos egymás mellett. A PlayStation, az Xbox One X és a Nintendo XXL standja, valamint olyan márkanevek, mint az Omen by HP, az Asus Republic of Gamers, a Microsoft, a Skullcandy, a Geekea és a Telekom T-Systems kitelepülése is ebben a zónában található.

A G csarnokban vár majd benneteket a Collector's és Gyémánt zóna, illetve a MasterCard videós aréna is. Ha bevásárolnátok, akkor arra ott lesz a PlayIT Shop, a Konzolvilág, a Media Markt, és a Laptopszalon is. Mindenképp nézzetek majd körül, és természetesen a többi csarnokot is járjátok be, hiszen a PlayIT idén minden eddiginél többet kínál!

Xbox One PlayIT Show Budapest

Időpont: 2017. november 18-19., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)