Hirdetés

PlayIT livefeed - kövesd az eseményeket élőben!

|

A PlayIT mindkét napján találkozhattok velünk a GameStar klubban, de aki nem tudott eljönni, az otthonról is követheti az eseményeket livefeedünkben, amit folyamatosan frissítünk.

Hirdetés

Megnyíltak a 2014 novemberi PlayIT kapui, beözönlött a tömeg, és elkezdődött a program a GameStar színpadnál is. Rengetegen vannak, folyamatosan telik meg a SYMA három csarnoka, és már a Zing burger is nyomatja felénk a hamburgerillatot.

Tudjuk, hogy vannak néhányan, akik ma nem lehetnek itt, de szeretnénk, ha egy kicsit ők is részesülnének abból, amit a PlayIT és a GameStar Klub nyújt, ezért egész nap közvetítjük a történéseket. Az alábbi, automatikusan frissülő (tehát nem kell az F5-öt nyomogatni veszettül) liveblogra tapasszátok szemeteket, és akkor semmi fontosról nem maradtok le.

Ha erre jártok, ugorjatok be hozzánk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)