Hirdetés

A Magnew szuperkatonákkal és száguldó gépszörnyekkel készül a PlayIT-re

|

Profi autós szimulátorokba huppanhattok be a Magnew standjánál, vagy akár háborús hősökké is válhattok a budapesti PlayIT Show-n.

Hirdetés

Ebben az évben is elég kemény feladat elé néznek a budapesti PlayIT Show szervezői, nem lesz könnyű azt a temérdek videojátékot bepakolni a Hungexpo csarnokaiba, amelyek listáját már most olvashatjuk a hivatalos weboldalon. Természetesen a Magnew idén sem hagyja ki a régió legfontosabb gamer rendezvényét, a forgalmazó igazán ütős címekkel készül.

A Magnew standját az autóversenyek szeremeseinek például mindenképpen érdemes lesz útba ejteni november 17-én és 18-án, mivel a budapesti PlayIT mindkét napján profi autós szimulátorokat lehet majd itt kipróbálni. Ha már úgyis rákaptatok a száguldás ízére, akkor a Ride 3-at is mindenképpen vigyétek el egy próbakörre. Már csak azért is érdemes lesz lehuppanni a Milestone versenymotoros játéka elé, mert a Ride 3 csak november 30-án jelenik meg, vagyis még bőven a megjelenés előtt nyeregbe pattanhattok. 

És akkor nem beszéltünk még a száguldó cirkuszról: november 17-18-án épp szünetel a Forma-1, de ti nem maradtok versenyek nélkül, hiszen bepattanhattok az F1 2018 gépcsodáinak virtuális volánja mögé is.

Aztán persze ott lesz az év egyik legnagyobb durranása, a Call of Duty: Black Ops 4 is. A kampány helyett battle royale móddal újító epizód rövid idő alatt rengeteg rajongót szerzett magának, és természetesen a PlayIT-ről sem maradhat ki. Ha még nem próbáltátok, akkor itt a tökéletes alkalom, ha pedig már profi szinten nyomjátok, akkor bizonyíthattok a többiek előtt.

Az ifjabb PlayIT-látogatók is megtalálják majd számításaikat a Magnew helyi bázisánál, ugyanis a Skylanders legújabb verziója várja majd az ifjakat és a játékos kedvű idősebbeket. Nem véletlen, hogy a videojátékkal kombinált gyűjtögetős figurák a mai napig ekkora népszerűségnek örvendenek, a kis cuki harcosokkal pedig ti is kalandozhattok a PlayIT-en.

Ha tehát a versenyjátékok, vagy a kedélyes szörnyecskék kalandjai pörgetik meg a fantáziátokat, akkor nektek is ott a helyetek november 17-18-án a budapesti PlayIT Shown! Jegyek még kaphatók ezen az oldalon!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)