Hirdetés

Új programokkal és látványos záróműsorral vár a PlayIT legnagyobb színpada!

|

Ismét a Mastercard Nagyszínpadon zajlanak majd az őszi PlayIT legizgalmasabb, leglátványosabb programjai!

Hirdetés

Az idei év legnagyobb PlayIT Show-ján összesen öt színpad emelkedik majd ki a standok közül, melyek mindegyike izgalmas programokat tartogat. A BestByte Tech színpad, a Rama videós színpad, a Generali szülőmegőrző és a K&H MNEB E-sport színpad mellett időn is lesz Mastercard PlayIT Nagyszínpad, ahol előadások és kvízek mellett új programok is várnak titeket.

Az egyik újdonságot a Játsszuk le! csatorna szolgáltatja, egész pontosan két vetélkedő formájában. Közvetlenül a megnyitó után, 10:15-től Kovács Zsolti és Paplovag, majd 14:40-től GoodLike és ZsDav játszanak egymással, a műsort pedig Attis vezényli.

10:40-től Ruben és Gery egy Fortnite vetélkedő során mutatják meg, hogyan kell megszerezni az áhított Victory Royale-t, majd 11:00-tól Isti játszik showmeccset Madden NFL-ben, a SportTV-s Trash Talkból ismert Kovács Sándor kíséretében, aki mai napig a hazai amerikai focis csapat, a Budapest Wolves tagja. 11:30-kor az Impró Show-ban Pamkutyáékat, Istit, ZsDavot, UngDanit és a Broadtestet láthatjátok.

12:20-tól nagyjából 13:00-ig először OwnMcKendryvel és Paplovaggal lehet játszani, majd Own helyét Unfield veszi át, és folytatódik a Gaming and Chill, amiben ti is részt vehettek (lesz még egy kör 16:00-tól Geryvel). A 13:10-es GameArt eredményhirdetést a látványos cosplay verseny követi 13:30-tól. 

Délután a FIFA 20 showmeccset egy különleges bemutató váltja, Paplovag fogja prezentálni a Nintendo Switch új sportjátékát, a mozgást kalandjátékozással vegyítő Ring Fit Adventure-t.

A 16:30-kor kezdődő PlayIT GameShow során Pamkutyáék, Isti, Unfield és Kovács Zsolti egymással mérkőznek meg különböző, videojátékos és nem videojátékos versenyszámokban. A napot a 17:30-as Just Dance döntő (amire még a helyszínen is lehet jelentkezni) és a 18:30-as Squad Challenge díjátadó zárja, de érdemes lesz a legvégére is maradni.

A 18:50-es Endshow során ugyanis eddig még nem látott mértékű lootszórás, meglepetések ésemlékezetes látványorgia várható, amit tényleg nem érdemes kihagyni. Jegyek még kaphatók elővételben, kedvezményes áron a PlayIT oldalán vagy partnereiknél.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)