Hirdetés

PlayIT - még több ajándék a GameStartól

|

Nem elég a mini PC? Vagy a PS4? Akkor ráteszünk még egy lapáttal. A PC-sek örülni fognak.

Hirdetés

Aki a PlayIT szombati vagy vasárnapi napján meglátogatja a GameStar színpadot, nagy eséllyel valami olyat visz haza, melynek értéke többszöröse a belépő árának, úgyhogy amellett, hogy egy (vagy több) feledhetetlen élménnyel tér haza, megkapja első karácsonyi ajándékát is.

Az AQUA és a Sony elképesztő jófejségének köszönhetően egy komplett miniPC-t, egy videokártyát, vagy akár egy PlayStation 4-et is hazavihettek (ismét köszönjük nekik, köszönjétek meg ti is!), de ahogy az már lassan köszönés helyett mondogatjuk: ez még nem minden. Az Nvidia, a Skullcandy, a Gigabyte és a Sapphire is bedobott néhány dolgot a közösbe, méghozzá a következőket:

eVGA GeForce GTX970 4GB videokártya

 

Skullcandy Crusher fejhallgató

Skullcandy Hesh 2 fejhallgató

 

Skullcandy Uprock fejhallgató

 

Gigabyte H97M-D3H alaplap

(A képek illusztrációk, a fejhallgatók színében lehet eltérés.)

Ezek mellett lesz még rengeteg szóróajándék (a Sapphire felajánlásával), táskák, nyakbaakasztók, egérpadok, pólók, satöbbi, melyekkel mindkét nap várunk titeket. A GTX970 a szombati nap főnyereménye, aki csak vasárnap néz ki, az sajnos lecsúszik róla.

És a legfontosabb: Hogyan szerezhettek tombolát?

A feladat nagyon egyszerű: vásároljatok a GameStar standjánál magazinokat, GameStar pólót, miegymást, és mi a vásárlás értékétől függően egy vagy több tombolát adunk nektek. Nyilván minél több dolgot vesztek, annál több tombolához juthattok, és annál nagyobb eséllyel indulhattok a sorsoláson. Nálunk is lesznek akciók, érdeklődjetek a standnál.

Minden egyéb infó PlayIT aloldalunkon, programjainkról is ott tájékozhattok, de a nagyszínpadon is találkozhattok velünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)