Hirdetés

Kapcsolódj ki és mérkőzz meg haverjaiddal a PlayIT Party Zone-ban!

|

A budapesti PlayIT egyik új helyszíne lesz a Party Zone, ahol mindenféle partijátékokkal üthetitek el az időt.

Hirdetés

A győri és debreceni PlayIT-en már találkozhattatok a Party Zone-nal, és természetesen a budapesti rendezvényen is megtalálhatjátok.

Ebben a zónában mindenféle szórakoztató partijátékkal találkozhattok. Ott lesz például a nagyszínpad évek óta állandó, megunhatatlan szereplője, a Stikbold!, ami egy kicsit feltubózott virtuális kidobós, de nem marad ki a SpeedRunners sem, melyben az nyer, aki a legtovább marad életben egy akadálypályán rohanva. A 1-2 Switch két játékában, a tehénfejős Milkben, valamint a cowboyos Quick Drawban is összemérhetitek ügyességeteket másokkal. További játékok is lesznek, úgyhogy mindenképp nézzetek be!

A június 1-jei budapesti PlayIT-re még kaphatók jegyek elővételben a hivatalos oldalon vagy a Media Markt és a Konzolvilág üzleteiben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)