Hirdetés

PlayIT Pécs - beszélgetés a Sirius&Slowmo2 párossal

|

A Youtube színpadon természetesen a Pingvinharcos csatorna két fenegyereke, Sirius és Slowmo2 is megfordult, hogy meséljenek egy kicsit magukról.

Hirdetés

A pécsi PlayIT YouTube színpadáról már megmutattunk néhány beszélgetést, a Goodlike&BTurbo páros mellett az Isti és Imi kettősével folytatott részt is megnézhettétek már, most pedig itt a legújabb anyag.

Ezúttal valóban egy párosról van szó, hiszen Sirius és Slowmo2 együtt munkálkodnak a Pingvinharcos csatornán. Sajnos egyéb jellegű elfoglaltságaik miatt mostanában nem kerül fel annyi videó a csatornára, mint szeretnék, de igyekeznek a legtöbbet kihozni a dologból. A kezdetek mellett a jelenlegi munkájukról és a jövőbeli terveikről is beszélgettünk.

Ha a többi beszélgetést és egyéb videót is megnéznétek, iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig a srácokra vagytok kíváncsiak, akkor az övékre is feltétlenül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)