Hirdetés

PlayIT Pécs - beszélgetés BTurbóval és Goodlike-kal

|

A pécsi PlayIT Show színpadán egész nap váltották egymást a videósok, a napot Goodlike és BTurbo nyitották, de már korán reggel is rengetegen voltak kíváncsiak rájuk.

Hirdetés

A PlayIT YouTube színpada mindig hatalmas tömeget vonz, hiszen egész nap az ország legnépszerűbb videósait hallgathatják az érdeklődők, sőt, még kérdéseket is tehetnek fel nekik.

Pécsen sem volt ez másként, és a véletlenek sorozatának köszönhetően ezúttal engem ért az a megtisztelő feladat, hogy mikrofonvégre kaphattam a YouTubereket. Elsőként rögtön egy igen népszerű duó válaszolt a kérdésekre, de mivel Goodlike és BTurbo is megfordultak már pár ilyen rendezvényen, elég könnyen vették az akadályokat.

Ha érdekel benneteket a többi videóssal készített anyag is, akkor feltétlenül iratkozzatok fel a GS YouTube csatornájára, ha pedig a srácokra vagytok kíváncsiak, akkor azokat a csatornákat is szeressétek egy kicsit.

További GameStar és egyéb PlayIT videókat megtekinthettek az OCTV-n.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)