Hirdetés

A hétvégén Pécsen lesz a legjobb gamernek lenni

|

Ha arra jártok, a hétvégén irány az EXPO Center, ahova egy napra beköltözik a PlayIT!

Hirdetés

Legutóbbi a Siófok környéki játékosok kaptak a PlayIT egyedi és utánozhatatlan élményéből, de nem a balatoni város volt az idei utolsó állomás.

A nagy, őszi, budapesti összejövetel előtt szeptember 15-én Pécsen rendezik meg a következő PlayIT-et, ahol a megszokott és új programok, élmények várnak titeket egész nap. Csúcsgépeken, kiváló minőségben próbálhattok ki mindent, ami így, ilyen formában az egyszeri gamer 720p-s felbontáshoz és low textúrákhoz szokott szemét különösen lágyan simogatja.

Játékok lesznek, ugye?

Nyilván, nem is kevés. A kompetitív szelleműek Fortnite-ban, PUBG-ben, League of Legendsben, Clash Royale-ban, CS:GO-ban, vagy Rocket League-ben mérhetik össze ügyességüket, némelyikben több helyszínen is. Aki inkább nézne versenyzőket, a Lenovo Legion Kupa újabb állomásának League of Legends és CS:GO meccseit követheti figyelemmel. Az újdonságokra kíváncsiak a Magnew, a Cenega, az Xbox vagy a Nintendo standjánál találhatnak maguknak érdekességeket, a nosztalgiázni vágyók pedig a ReGameX jóvoltából tapogathatnak nyikorgós kontrollereket nagyfarú kijelzők előtt ülve.

Újra szerepet kapnak a társasjátékok is, a Fun with Geeks és a GameStar közös standján több mint tíz különböző társashoz ülhettek le.

És VR/AR?

Ha még nem köteleztétek el magatokat a VR-vásárlás mellett, mindenképp próbáljátok ki a számos kitelepülés valamelyikénél például a Subnautica VR-t, a Star Wars: Jedi Challenges AR-t, a Beat Sabert, a Resident Evil 7-et vagy más PlayStation VR játékokat; vagy az intenzív élmény, vagy az apró szédülés miatt, de bármelyikbe is kóstoltok bele, biztos, hogy nehéz lesz onnan elmozdítani titeket.

Na de videósok? Ugye ők is jönnek?

Ó, de jönnek ám, nem is kevesen. Ha jókor mentek jó helyre, találkozhattok Beniipowával, Zsozéatyával, Kiss Imivel, Szalay Istivel, a Pamkutyával, Siriusszal, Paplovaggal, Geryvel, DoggyAndival, IceBlueBirddel, Zsdavval, OwnMcKendryvel, Pollával és Uborcrafttal, vagy a Laptopszalon standjánál Yusuval, Rekállal és Nasz Danival.

Amúgy vennék is valamit, ha már...

Az sose baj, a karácsonyi bevásárlást is simán le lehet tudni. Ebben segít a PlayIT Shop, az 576 Kbtye, a Geek Corner és az MC Shop is, valamelyiknél biztosan találtok nektek tetsző cuccokat.

Apropó vásárlás: MasterCardom van, jár nekem bármilyen extra?

Ha neked vagy bármelyik szülődnek MasterCard kártyája van, az több okból is szuper, ugyanis számos kedvezménykupon közül választhatsz, melyek mindegyike a PlayIT-en váltható be. Szeretnél már reggel 9-kor bejutni, és gúnyos mosollyal nézni azokat, akik csak 10-kor léphetik át a kapukat? Normál jegyet vettél, de jobban tetszene egy Deluxe? Nem bírod a sorban állást? Szívesen találkoznál egy youtuberrel? Nézz körül a kuponok között, és válaszd ki, ami neked a legjobban tetszik!

Még valami?

Lesz lasertag a Chio Mozdulj Gamer jóvoltából, GameArt kép- és szoborkiállítás, megnézhetitek, mit tud a Samsung Galaxy S9, vagy meghallgathatjátok, hogy szólnak a Skullcandy fülesei. Minden más maradjon meglepetés.

Na, akkor kérek is jegyet!

Legkönnyebben vásárlással lehet jegyhez jutni, viszont nem árt sietni, mert a limitáltakból már kevés maradt. Normál napijegyet a helyszínen is lehet majd kapni, viszont elővételben olcsóbb. Ezzel kapcsolatban itt találhattok részleteket.

Találkozzunk a hétvégén Pécsen, sok jó gamer lesz viszonylag tágas helyen!

PlayIT Pécs 2018

Időpont: 2018. szeptember 15. 10:00-18:00
Helyszín: EXPO Center PÉCS 7632 Pécs, Megyeri út 72.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
További információ: A PlayIT hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)