Hirdetés

PlayIT Pécs összefoglaló - Isti, Beni és a LoL cosplay csodája

|

Az őszi PlayIT dömping legújabb győztese Pécs volt, ahol egy remek napot tölthettünk veletek. Videón jön egy kevés a hangulatból.

Hirdetés

Szolgálati közlemény: a szívem szakadt meg, hogy betegség miatt nem tudtam ott lenni a PlayIT-en, szerencsére EndreMan és Ádám azért valamit hoztak haza a hangulatból, amit most meg is osztunk veletek gyorsan.

És ha már ott voltak a srácok (ismét felvették a YouTube színpad műsorát, szóval jönnek majd csatornánkon a beszélgetős videók), akkor pár interjút is készítettek, többek között az idei Ki Mit Tube verseny győztesével, Benivel (múlt héten egyébként már volt vele egy komolyabb beszélgetésünk, ha érdekel titeket, akkor katt ide). Na de inkább nézzétek meg az egészet egyben, a LoL cosplayer hölgynél kész csoda, hogy EndreMan képes végig tartani a szemkontaktust...

És már csak annyi van hátra, hogy iratkozzatok fel a GameStar YouTube csatornájára, brit tudósok kimutatták, hogy attól szebb lesz a bőrötök. Szívesen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)