Hirdetés

Próbáld ki a PlayStation legjobb játékait a PlayIT-en!

|

Akár az év legjobb játékaira, akár a PlayStation VR-ra vagy kíváncsi, vagy ha csak szórakoznál egy jót a PlayLink-es játékokkal, látogasd meg a PlayStation standját!

Hirdetés

Elég nagyot ment idén a PlayStation, négy PS4-exkluzív játék is bekerült az év legjobbjai közé.

A Shadow of the Colossus, a God of War, a Detroit: Become Human és a Spider-Man egyaránt fantasztikusra sikerültek, az meg csak külön boldogság, hogy utóbbi hármat magyarul is játszhatjuk. Ha valamelyik kimaradt, sebaj, megtaláljátok őket a budapesti PlayIT-en!

Magyar szinkront kaptak a PlayLink-es játékok is, mint a Frantics, a Hidden Agenda és a Knowledge is Power, melyek mindegyike ott lesz a PlayStation standjánál. Huppanjatok le a haverokkal, játsszatok egy gyors kört, kapcsolódjatok ki a rendezvény forgatagában!

Ha másféle élményre vágytok, a Firewall: Zero Hour, a PlayStation VR Worlds, a Gran Turismo Sport, a The Persistence és a Tracklab segítségével tapasztalhatjátok meg a PlayStation VR nyújtotta egyedi élményt.

Lesz még más is, bővebb információkat itt találhattok. Jegyek még kaphatók ezen az oldalon! Gyertek november 17-18-án, ismét rengeteg program vár majd titeket!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)