Hirdetés

Már kaphatóak a jegyek a budapesti ROG PlayIT Plusra!

|

Elindult a jegyértékesítés, így már lecsaphattok az éjszakába nyúló korhatáros ROG PlayIT Plus belépőkre.

Hirdetés

Ahogy arról bizonyára már értesültetek, 2017-ben közvetlenül az Xbox One PlayIT Show-k után megrendezésre kerül az ROG PlayIT Plus rendezvénysorozat is, amely rengeteg meglepetést és érdekes programot kínál a felnőtt gamerek számára.

A sorból természetesen nem maradhat ki Budapest sem, ahol rengeteg izgalmas helyszín, verseny, játék és ajándék várja azokat, akik az éjszakai szórakozás ezen formáját választják. A mai naptól a jegyek is kaphatóak, és érdemes is sietni, hiszen amellett, hogy a normál jegyek elővételben olcsóbbak, a limitált darabszámú Legendary jegytípus kizárólag elővételben kapható. Aki ilyet vált, az nemcsak egy értékes ajándékcsomagot kap, hanem a büfében is korlátlan snack- és üdítő várja, továbbá három sörkupont is kap. 

A jegyvásárláshoz kattintsatok ide!

ROG PlayIT Plus Budapest

Időpont: 2017. április 29., 21:00-03:00
Helyszín: Hungexpo, 1101 Budapest, Alberirsai út 10.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Plus hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)