Hirdetés

Nem váltottad még be a GameStarhoz járó PlayIT Plus jegyed? Akkor figyelj!

|

Bár a budapesti RoG PlayIT Plus már lezajlott, a debreceni és pécsi még hátravan - a legfrissebb GameStar magazinban található jegyet ezek bármelyikére felhasználhatod!

Hirdetés

A tavaszi szezonban egy kivételével minden PlayIT-et PlayIT Plus kísér, így Győr és Budapest után Debrecenben és Pécsen is debütál az új, 18 éven felülieket célzó rendezvény, ahol sör és játék is lesz dögivel. 

Remélhetőleg ez a kettő megvett titeket, és mondjuk úgy érzitek, egy-egy standup előadást is megnéznétek (Debrecenben Szupkay Viktor, Pécsen Felméri Péter lép fel). Ha ránéztetek a közelben heverő 2017/04-es GameStar magazinra, és eszetekbe jutott, hogy még nem használtátok fel az ajándék PlayIT Plus jegyeteket, de május 6-án Debrecen, vagy május 13-án Pécs közelében lesztek, látogassatok el erre az oldalra, válasszátok ki, melyik eseményen szeretnétek részt venni, adjátok meg a szükséges adatokat, és ne felejtsetek el eljönni! Mi ott leszünk!

ROG PlayIT Plus Debrecen

Időpont: 2017. május 6., 20:00-02:00
Helyszín: Főnix Csarnok (4028 Debrecen, Kassai út 28.)
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!

ROG PlayIT Plus Pécs

Időpont: 2017. május 13., 20:00-02:00
Helyszín: EXPO Center Pécs (7632 Pécs, Megyeri út 72.)
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!


Facebook oldal: A PlayIT Plus hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)