Hirdetés

Már kaphatóak a győri ROG PlayIT Plus elővételes belépői

|

Az Xbox One PlayIT Show szervezői 2017-ben új, kizárólag felnőtteknek szóló rendezvénysorozatot indítanak el. Ez a ROG PlayIT Plus, amelynek első állomása Győrben lesz, az elővételes jegyekre pedig már ti is lecsaphattok.

Hirdetés

Korábban már mi is írtunk arról, hogy a PlayIT szervezői 2017-ben még nagyobb tervekkel készülnek, és az első külföldi PlayIT Show mellett egy érettebb játékosokat megcélzó rendezvénysorozatot, a ROG PlayIT Plust is útjára indítják. 

Az első ROG PlayIT Plus március 11-én látogat Győr csodás városába, ahol este 8 órakor nyitja meg kapuit és egészen hajnali 2 óráig tart a buli. A helyszínül a PlayIT Show-hoz hasonlóan szintén az ETO Park szolgál, ahol miután a PlayIT lezajlott, egy rövid átállást követően már indul is a PlayIT Plus. Fontos, hogy a PlayIT Plus kizárólag 18 éven felüliek számára látogatható, ezt a belépéskor ellenőrizni fogják, tehát semmiképpen se felejtsétek otthon az arcképes igazolványotokat. 

Magán a rendezvényen PEGI 18-as játékokkal, érettebb gamereknek szánt exkluzív programokkal és sok meglepetéssel találkozhattok, jegytípusok tekintetében pedig ezúttal két verzió közül választhattok. Az 1990 forintba kerülő normál jegy belépést biztosít a PlayIT Plusra, a 9990 forintos, limitált darabszámban értékesített Legendary jegy pedig olyan extrákat is tartalmaz, mint az ingyenes ruhatár, egy értékes PlayIT ajándékcsomag, illetve rendezvény alatt korlátlan snack és üdítő fogyasztás, valamint három sörkupon.

Holnap egy interjúra számíthattok, amit Csanda Gergellyel a PlayIT Show és PlayIT Plus főszervezőjével készítettünk. Ő további részleteket is elárul majd a felnőtt gamerek jövendőbeli kedvenc rendezvényével kapcsolatban. 

Ne felejtsétek el kedvelni a PlayIT Plus most indult új Facebook oldalát sem, a jövőben itt találtok majd meg minden fontos információt a rendezvénysorozattal kapcsán. A jegyekért pedig a PlayIT Plus weboldalára kell ellátogatnotok. 

ROG PlayIT Plus Győr

Időpont: 2017. március 11., 20:00-02:00
Helyszín: ETO Park, 9027 Győr, Nagysándor József u. 31. 
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Plus hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)