Hirdetés

A magyar YouTube legismertebb arcai a holnapi ROG PlayIT Pluson találkoznak először

|

Szombat este kerül megrendezésre minden idők első PlayIT Plus bulija, ami többek között azért is különleges, mert a show sztárvendégei itt találkoznak majd először élőben.

Hirdetés

Ahogy azt bizonyára tudjátok, az Xbox One PlayIT Show-kat ebben az évben egy-egy PlayIT Plus is követi majd, amely korhatáros szórakozást kínál az érett gamereknek.

Gyere, ha mersz!

Természetesen a programokat is ehhez mérten állították össze a szervezők, így pónilovas játékok nem nagyon, vér azonban annál több várható. Az új Resident Evil egyértelműen reflektorfényben lesz, ráadásul több VR headset is várja, hogy elinduljatok felfedezni a Baker házat. A játék így lesz igazán para, azonban ha sikerül legyőznötök a félelmeiteket, akár izgalmas ajándékokat is behúzhattok. Resident Evil rajongóként egyébként is mindenképp megéri kilátogatni, hiszen a kvíz során egy lélegzetelállító gyűjtőit osztunk majd ki.

Dancsó vs Szirmai

A magyar YouTube két fenegyereke már jó pár éve tolja a videózást, és bár a nevük nagyon sokszor egyszerre merült fel különböző témáknál, élőben még sosem találkoztak egymással. A szombati ROG PlayIT Plus tehát már ebből a szempontból is történelmet ír majd. 

Kacagunk, nevetünk

Azért ne gondoljátok, hogy az egész csarnokot a For Honor kardcsörgése, a Mortal Kombat halálhörgései és a Battlefield 1 fegyvereinek zaja tölti majd be, sőt, a szórakozás egy teljesen más oldalát is kínálja a ROG PlayIT Plus. A rendezvény nagyszínpadán fellép hazánk legnépszerűbb stand-up comedy duója, a Szomszédnéni Produkciós Iroda is, akik egy fergeteges előadással készülnek.

Üdítő helyett

Mivel egy korhatáros éjszakai buliról van szó, gondoltunk azokra is, akik szeretnek kicsit felszabadultabban szórakozni, így a büfében nem csak ásványvizet, üdítőket és energiaitalokat találtok majd, hanem sört is, sőt, a Legendary jeggyel érkezők rögtön kapnak is három sörkupont a belépéskor.

Még mindig nem késő meggondolni magatokat, hiszen:

Jegyek a helyszínen egész este kaphatók.

ROG PlayIT Plus Győr

Időpont: 2017. március 11., 20:00-02:00
Helyszín: ETO Park, 9027 Győr, Nagysándor József u. 31. 
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A ROG PlayIT Plus hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)