Hirdetés

Rengeteg akcióval és még több ajándékkal vár a GameStar Army az Xbox One PlayIT Show-n!

|

Vadonatúj pólóval, dobozos játékokkal, fantasztikus akciókkal, ismert videósokkal és rengeteg meglepetéssel készülünk a szombati PlayIT-re, mindenképp megéri hozzánk benézni!

Hirdetés

Ahogy azt már bizonyára tudjátok, szombaton, vagyis április 29-én a Hungexpón rendezik az Xbox One PlayIT Show következő állomását. Az szintén nem meglepetés, hogy mi is ott leszünk, és ha már arra járunk, viszünk is magunkkal rengeteg cuccot, amit bezsákolhattok.

Kezdjük is mindjárt az akciókkal. Az áprilisi lapszám GameStar tornazsákkal 2500 forint lesz, de a tatyót a kedvezményes GS előfizetés mellé is megszerezhetitek. Ha bizonyos összeg felett vásároltok, Speedlink perifériák (headset, billentyűzet, egér) közül választhattok. A PC World legújabb száma 1500 forintért lehet a tiétek, és van még néhány darab a decemberi számból is, ami mellé olyan dobozos játékok közül választhattok, mint a The Witcher 3, a Middle-earth: Shadow of Mordor, a Thief, a Fallout: New Vegas, vagy épp a Wasteland 2.

Van ám új pólónk is, nem is akármilyen!

Ahogy a legutóbb, ezúttal is kint lesz az Aula, így kipróbálhattok néhány kifejezetten menő gamer kiegészítőt az egerektől kezdve a billentyűzeteken át egészen a fejhallgatókig. Mindezt ráadásul azonnal akció közben, hiszen felállítunk két PC-t, ahol rögtön meg is csillogtathatjátok a tudásotokat, a katonás vonalat tartva stílusosan CS:GO-ban. Ráaádsul nem is akárkik ellen, a nap során ugyanis Videojáték Zsolti, Szalay Isti és Gamezone05 is megfordulnak majd nálunk, és ha sikerül őket lenyomnotok, akkor biztosan nem távoztok majd üres kézzel.

Emellett lesz még fotófal, ahol egész nap pörgethetitek a közös képeket kedvenceitekkel, és természetesen ha megtetszik valamelyik Aula kiegészítő, akkor azt kedvezményes áron haza is vihetitek.

Ez minden?

Természetesen nem! Ott leszünk a ROG PlayIT Pluson is, ahová ráadásul régi GameStar szerkesztőket is meghívunk egy kötetlen beszélgetésre. És hogy mi ebben a legjobb? Az áprilisi GameStar magazinban ajándék PlayIT Plus jegyet is találsz, így ha kilátogatsz a PlayIT-re és beszerzed az aktuális lapszámot, akkor ingyen jöhetsz a PlayIT Plusra!

Találkozzunk szombaton a Hungexpón a budapesti Xbox One PlayIT Show-n és az azt követő ROG PlayIT Pluson is!

Xbox One PlayIT Show Budapest

Időpont: 2017. április 29., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)