Hirdetés

Ilyen versenyek várnak a győri Xbox One PlayIT Show-n

|

A PlayIT-en ezúttal is adott lesz a lehetőség, hogy megcsillogtassátok tudásotokat a legkülönfélébb játékokban és bezsákoljatok néhány izgalmas ajándékot.

Hirdetés

Már egy hónap sincs hátra 2017 első Xbox One PlayIT Show-jáig, amelyre március elején kerül majd sor Győrben. Természetesen ezúttal is változatos program várja az érdeklődőket, amelyek közt számos versenyre is sor kerül.

Az egy az egy elleni küzdelmek kedvelőire Hearthstone, Injustice, Marvel vs Capcom 3 illetve Counter-Strike: Global Offensive küzdelmek várnak, míg a csapatos versenyt kedvelők pedig 3v3 League of Legendsben mérkőzhetnek meg. Ha valaki a nagyobb volumenű háborút preferálja, az versenyen kívül szabadon becsatlakozhat az egész nap zajló 4v4 Halo 5 és 8v8 Battlefield 1 küzdelmekbe is.

A jegyvásárlással érdemes sietni, hiszen a Deluxe Edition jegyek már el is fogytak. Normál és Collector's Edition jegyek még kaphatóak, de utóbbiak is csak korlátozott számban.

Xbox One PlayIT Show Győr

Időpont: 2017. március 11., 10:00-18:00
Helyszín: ETO Park, 9027 Győr, Nagysándor József u. 31. 
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)