Hirdetés

Legyen PlayIT jegy a fa alatt!

|

Lepd meg magad vagy szeretteidet egy belépőjeggyel és biztosítsd már most a helyed a 2017-es PlayIT Show-kon!

Hirdetés

A PlayIT Show 2017-ben minden eddiginél nagyobb lendülettel tér majd vissza. A budapesti rendezvény mellett természetesen Pécsre, Győrbe, Debrecenbe és Szegedre is ellátogatunk majd az év első felében, de számos egyéb meglepetéssel is készülünk.

Az idei nagyszerű évünk zárásaként, ünnepi meglepetésként a legnagyobb rajongók már a karácsonyfa alá is betehetik a PlayIT jegyüket.

A győri, debreceni, budapesti és pécsi rendezvényre ma 17 órától kaphatóak a normál, Deluxe Edition és Collector's Edition jegyek, amelyek mellé most is kiváltságok és meglepetés ajándékok járnak majd.

A Deluxe Edition jeggyel rendelkezők már nyitás előtt egy órával beléphetnek a rendezvényre, ahol átvehetik a jegyük mellé járó PlayIT ajándékcsomagjukat is.

A Collector's Edition jegyek mellé a korai belépés mellett egy értékes PlayIT ajándékcsomag, ingyenes ruhatár és korlátlan étel- és italfogyasztás is jár.

Ha elég gyorsak vagytok, már most lecsaphattok a budapesti PlayIT Show limitált kiadású EXCELLENT VIP napijegyeire is.

Adjatok vagy kérjetek PlayIT élményeket karácsonyra! A jegyvásárláshoz kattintsatok ide!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)