Hirdetés

Sosem járt még ennyi ajándék a PlayIT jegyek mellé

|

Most igazán megéri Deluxe vagy Collector's jegyet váltani a budapesti PlayIT-re, hiszen a bejáratnál egy méretes ajándékcsomagot is hozzácsapnak a prémium belépőkhöz.

Hirdetés

Ahogy azt már megszokhatták a tapasztalt PlayIT látogatók, ezúttal is számos különböző jegytípus érhető el a november 17-18-án megrendezésre kerülő budapesti PlayIT-re. A belépők szombati, vasárnapi és kétnapos változatban is kaphatóak (katt ide a jegyvásárláshoz), hogy mindenki megtalálja a neki való normál, Deluxe, Collector's, vagy Excellent VIP jegyet.

Ha többre vágysz: Deluxe

A prémium belépővel rendelkezőknek ezúttal sem kell megvárni a reggel 10-es nyitást, már 9-kor birtokba vehetik a Hungexpón felállított standokat, hogy biztosan odaférjenek kedvenc játékukhoz. A Deluxe Edition jegyekhez a korai belépés mellé egy egyedi PlayIT-Mojo powerbanket (2500 mAh), Deluxe passt és hozzá tartozó nyakpántot, egy szilikon karkötőt és egy menő posztert is hozzácsaptak a szervezők. És hogy ne kelljen egész nap cipelni a kabátot és táskát, a Deluxe-osok a ruhatárat is ingyen használhatják. Sőt, a kétnapos Deluxe jegy mellé PlayIT Party jegy is jár.

Gyűjtőknek: Collector's 

Ennél is ütősebb csomaggal vár a Collector's jegy. A 9 órás belépés, az ingyenes ruhatár, a nyakpánt és Collector's pass, a poszter és a karkötő ebből sem maradt ki, de az izgalmas ajándékok sora csak itt kezdődik. A Collector's belépővel érkezőket exkluzív PlayIT burger várja a Zing Burger food truckjánál, de aki nap közben megéhezik, az a Collector's zónában is csipegethet a kihelyezett snackekből, vagy betolhat pár hotdogot, ami mellé természetesen korlátlan italfogyasztás is jár. A PlayIT powerbankről sem kell lemondanod ezzel a jeggyel, sőt, a Collector's mellé 8000 mAh-s akkumlátor jár, ami kétszer is simán fullra húzza a telefonod. Ha pedig megvolt a feltöltődés, akkor irány a szombat esti exkluzív PlayIT Party!

Ha a legjobbat érdemled: Excellent VIP

És hogy hogyan lehetne ezt is überelni? Hát az Excellent VIP jeggyel! Ebben egyrészt minden benne van, ami a Collector's jegyben: reggel 9-es belépés, ingyen ruhatár, PlayIT nyakpánt és Excellent VIP pass, poszter, szilikon karkötő, egész napos Collector's zóna használat (korlátlan fogyasztással), 8000 mAh-s powerbank, és egy helyett rögtön két Zing burger.

Másrészt aki ilyennel érkezik, az a helyszínen választhat egy pólót a PlayIT Shop kínálatából, részt vesz egy óránkénti sorsoláson, ahol értékes ajándékok találnak gazdára, igénybe veheti az egész napos VIP hostess szolgálat segítségét, és ami a legjobb, hogy egész nap (vagy akár egész hétvégén) szabadon megpihenhet a YouTuber zónában. És ha ez nem lenne elég, természetesen az Excellent VIP vendégek is hivatalosak a szombat esti PlayIT Party-ra - sőt, ha kétnapos Excellent VIP jegyet váltasz, akkor rögtön 2 is.

És hogy mi az a PlayIT Party?

A PlayIT Show szombati napját egy fergeteges bulival zárjuk, ahol fellép a Wellhello zenekar. Az ország egyik legnépszerűbb bandája előtt az Animal Cannibal melegíti be a közönséget, a másfél órás koncert után pedig DJ Laca húzza a talpalávalót egészen hajnalig. Jegyek akár külön is kaphatók, de érdemes a Mastercard kuponokat is átböngészni, hiszen ezekkel akár féláron is bejuthattok a koncertre! A kuponokat egyébként nemcsak a koncerthez használhatjátok fel, hanem ingyenes parkolást, belépést zártkörű előadásokra, vagy akár különleges kedvezményeket is szerezhettek velük.

Ha külföldi sztárokkal találkoznál: Special Guest VIP

A PlayIT-re ezúttal is ellátogatnak kedvenceitek, így találkozhattok a Harry Potter, a Trónok harca és a Doctor Who színészeivel is, sőt, akár közös fotót is készíthettek velük. Mivel ezek a jegyek tartalmazzák a normál PlayIT belépőket, a rajongóknak érdemes ezt is megfontolni.

A jegyek már kaphatóak szombati, vasárnapi és kétnapos változatban is. A prémium jegyek csak elővételben, korlátozott számban kaphatóak, úgyhogy ha nem akartok lemaradni, a PlayIT.hu-n csapjatok le mihamarabb a Deluxe, Collector's vagy Excellent VIP belépőtökre.

Találkozunk november 17-18-án a Hungexpón!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)