Hirdetés

Sosem volt még ennyi társasjáték a PlayIT-en

|

A hazai társasjátékos élet apraja-nagyja ott lesz a PlayIT-en, ahol rengeteg játékot próbálhattok ki!

Hirdetés

A társasjáték az elmúlt években egyre nagyobb szerepet harapott ki a PlayIT tortából, idén tavasszal pedig kifejezetten nagy lökést kapott, amikor a Fun With Geeks standjánál egész nap játszottak a látogatók és az ország legismertebb YouTuberei, amit ráadásul élőben közvetítettek is.

Most még nagyobb durranással készülnek a szervezők, a társasjáték ugyanis nem egy-két standot, hanem egy egész csarnokot kap. Bizony, 1000 négyzetméteren terpeszkednek majd a kiállítók, köztük a legnagyobb hazai kiadók és forgalmazók, akik természetesen ki is hozzák a saját portékájukat. Mellettük találkozhattok társasjátékokat fejlesztő csapatokkal is, így a világon elsők közt próbálhattok ki olyan játékokat, mint például az Antler Games gondozásában készülő Shadow Tactics: The Board Game.

Úgyhogy november 17-18-án nemcsak a videojátékok, hanem a társasjátékok szerelmeseinek is ott a helye a budapesti PlayIT Show-n. Jegyek továbbra is kaphatók a PlayIT weboldalán. Ne hagyjátok ki!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)