Hirdetés

Itt megtalálsz mindent, amit a PlayIT-ről tudnod kell!

|

Hogyan jutok be a legegyszerűbben a PlayIT-re? Merre találom a legérdekesebb színpadokat? Mi a videós vendégek programja? És mi az a loot kupon? Ezekre és sok más kérdésre is választ ad a PlayIT Ultimate Guide.

Hirdetés

Idén ősszel is megtölti gaming programokkal a Hungexpo két csarnokát a PlayIT Show szervezőgárdája, egy ekkora rendezvényen pedig nem mindig egyszerű eligazodni. Ráadásul az idei bulit több különböző, játékos programmal is megspékelték, amiknek hála számos ajándékkal térhetsz haza az egész napos játékszemléről. Így könnyen megeshet, hogy valamilyen kérdésed támad a PlayIT-tel kapcsolatban, de ahogy az lenni szokott, ezúttal is itt van az Ultimate Guide, hogy választ adjon rájuk.

A rendkívül hasznos anyagban, amit ezen a linken érhetsz el, olyan egyszerű, ám rendkívül hasznos képeket is megtalálsz, mint a PlayIT térképe, az összes színpad részletes programja, vagy a YouTuber lokátor, ami az egyes videós vendégek fix programjait tartalmazza. Emellett megtalálod benne, hol vásárolhatsz jegyet a helyszínen, vagy ha már belépővel érkezel, azt hol válthatod karszalagra, ahogy az immár egy ideje készpénzmentesen működő rendezvény saját fizetési megoldásáról, a PlayIT Cardról is olvashatsz a rendezvény kézikönyvében. De ha ajándékokkal szeretnél hazatérni, a loot passról, loot kuponokról és a PlayIT Coinokról szóló részt is érdemes elolvasni, hiszen ezekkel különböző nyeremények megszerzésére nyílik lehetőséged. Ha a fenti infók közül bármire szükséged lenne (vagy más kérdésed merülne fel), ide kattints, az Ultimate Guide-ban szinte biztos, hogy megtalálod a választ.

Ha pedig Te is ott leszel a PlayIT-en, jelezd a Facebook-eseménynél és nézz be hozzánk is a GameStar standnál!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)