Hirdetés

Ahová lépek, videós terem az őszi PlayIT-en!

|

A novemberi PlayIT Show Budapest több mint két tucat videós vendégét rengeteg különböző helyszínen csípheted el a legváltozatosabb programok közben!

Hirdetés

Egész komoly tömeg áll össze, ha egy népszerűbb videós vagy streamer szervez találkozót nézőinek, de a PlayIT forgatagában ez is a szokásosnál nagyobb léptéket ölt. Ugyanis nem kevesebb mint huszonhét különböző YouTube- és Twitch-csatorna készítői látogatnak ki vendégként november 23-án a Hungexpóra. Azt meg sem próbáljuk megtippelni, hány szelfit készítetek velük aznap, de az szinte biztos, hogy rengeteg szórakoztató program részei lesznek.

Ezeknek az epicentruma az idén debütáló Rama videós színpad lesz, ahol érdekes beszélgetések mellett különleges műsorszámokkal és a közönséget is bevonó játékokkal is jelentkeznek kedvenceitek. Persze más helyszíneken is fel-feltűnnek majd a YouTube és a Twitch ismert magyar arcai, a MasterCard Nagyszínpad őrülete mellett ott lesznek a Generali Szülőmegőrző komolyabb beszélgetésein, vagy éppen a PC World Techmánia színpadon. És hogy milyen programokat hoznak? A PlayIT-en már hagyománynak számító kvízshow mellett például a Taverna csapata egy izgalmas D&D-kalanddal készül nektek, sőt, a nap során többször megcsillogtatják főzőtudásukat is a meghívott videósok. 

Nem maradhat le a PlayIT-es attrakciók listájáról a Mastercard Videós Aréna sem, ahol exkluzív találkozókra ülhetsz be kedvenc tartalomgyártóiddal, ennek a helyszínnek a programját itt találjátok, de ne feledjétek, az ezeken való részvételhez a megfelelő kupont is ki kell váltanotok, amit ezen az oldalon kezdhettek el.  Ami pedig a kilátogató videósokat illeti, a zenei paródiáival ismertséget szerzett Pamkutya kettőse mellett ott lesz például a klasszikus gameplay tartalmakat gyártó Ruben, vagy az elsősorban tech témákkal foglalkozó ApplePie is, de rajtuk kívül még sokan mások; a teljes listát itt nézhetitek meg.

Ha megjött a kedvetek, csapjatok le PlayIT-belépőtökre, amíg érvényesek az elővásárlói kedvezmények és az 1500 Ft kedvezményt nyújtó PlayIT Card kupon, ha pedig ez megvan, jelezzétek a haveroknak a Facebook-eseménynél is, hogy ott leszek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)