Hirdetés

Megjelenés előtti játékok, gépszétverés, rengeteg loot - programok, amik miatt most is érdemes eljönnöd a PlayIT-re!

|

Próbáld ki az Iron Man VR-t megjelenés előtt, verj szét gépeket a környezetvédelem jegyében, vigyél haza annyi lootot, amennyit még épp elbírsz - de előbb ismerd meg, milyen újdonságokkal vár az őszi PlayIT!

Két hét sincs már hátra, míg újra gamerek lepik el a Hungexpót, és mindenféle érdekes programokkal töltenek el egy egész napot. A PlayIT szervezői az őszi rendezvényre újdonságokkal és visszahozott programokkal egyaránt készülnek, hogy a rendezvény állandó résztvevői mellett az újonnan kilátogatók és a kisebb kihagyás után ismét visszatérők is jó élményekkel távozzanak a nap végén.

Próbáld ki a legújabb játékokat!

A PlayIT elsősorban még mindig egy gamer rendezvény, így ismét a videojátékoknak jut a legnagyobb szerep. Az Xbox One X zónában ott lesz az e héten megjelenő Star Wars Jedi: Fallen Order, de a nagy sikerű Gears 5-öt, a Forza Horizon 4-et, a FIFA 19-et, és számos kiváló, a világ legerősebb konzolján és 4K-s tévéken csodálatosan mutató játékot próbálhattok majd ki egész nap. 

A Sony jóvoltából a februárban megjelenő Iron Man VR-ba és a márciusban érkező Nioh 2-be is belekóstolhattok, de lesz még Dreams, MediEvil és Erica, a tavalyi év sikerjátékai (köztük a God of War és a Detroit: Become Human) és izgalmas, PSVR-os élmények is.

A Nintendo újabb erős évet zárhat, újdonságaikat mind megtaláljátok majd a showflooron. Rengeteg kiváló játék között ott lesz a Luigi's Mansion 3, a Pokémon Sword és Shield, illetve a mozgással irányítható RPG, a Ring Fit Adventure.

Verd szét a PC-d (vagy vagy billentyűzeted)!

Visszatér a nagy sikerű Rage Room, ahol működésképtelen elektronikai eszközökön töltheted ki a dühödet, biztosított körülmények között. Hozd el régi monitorod, billentyűzeted, nyomtatód vagy egyéb elektronikai hulladékod, a baseball ütőt és a védőfelszerelést a helyszínen megkapod! Így te úgy vezetheted le a felgyülemlett stresszt, hogy senkinek nem esik bántódása, nem működő cuccaid pedig végső helyükre kerülnek, és újrahasznosítják őket. 

Fuss a zombik elől!

A GameStarral közösen indított Mozdulj Gamer Mozgalomban a PlayIT szervezői is aktívan részt vállaltak, fontos nekik, hogy a mozgást is népszerűsítsék. Ennek játékos módja a Zombie Run, melynek résztvevői egy akadálypályán haladhatnak végig, ahol zombik (igaziak!) riogatják őket. A kiképzés után lasertagben lőhetitek ki az élőholtakat, majd egy szabadulószoba következik, végül pedig egy labirintust kell túlélnetek. A részletes programot itt találjátok, a hangulatból pedig az alábbi videó ad egy kis ízelítőt.

Pakolj fel lootból!

A PlayIT-ről nagyon nehéz lesz úgy hazatérni, hogy csak az emlékeket viszitek magatokkal. Érdemes lesz minél több standot és színpadot meglátogatni, mert sok helyen akadhattok potyalootra, de érdemes tudni, hogy:

  • A Deluxe, Collector's és Excellent VIP jegyesek - számos, jegyükhöz ajándékba járó cucc mellé - Loot-kuponokat kapnak, melyekkel garantált ajándékokat (Monster, karkötő, kedvezménykupon) válthatnak ki, valamint óránkénti sorsolásokon vehetnek részt;
  • A Lucky Stage színpadnál egy kóddal nyíló széf is vár titeket, melynek tartalmát az viheti el, aki kihúzza egy kalapból a helyes kombinációt;
  • Aki visszatérő látogató, és elhozza nyakbaakasztóját vagy karszalagját, ajándékot kap;
  • Lesz matricagyűjtés, és azoknak, akik mindet összeszedik, szintén ajándék jár;
  • A Cenega jóvoltából több száz póló talál majd gazdára;
  • A színpadokon időszakosan kvízek lesznek, újabb esély a nyereményre
  • Az ingyenesen, akár előzetesen, akár a helyszínen kiváltható PlayIT Card mellé kuponok járnak, melyeket kedvezményekre lehet beváltani, sőt, akár egy ingyen mozijegyet is lekérhettek vele.
  • És a lista még folytatódik...

Találkozz kedvenc videósaiddal!

A rendezvény jó alkalmat kínál arra, hogy a YouTube és a Twitch ismert hazai tartalomgyártóival személyesen is váltsatok pár szót. Több mint harminc csatorna képviselői jönnek el, akikkel színpadokon, dedikálópontokon és standokon is összefuthattok. Ott lesznek például Pamkutyáék, Szalay Isti, Ruben, Unfield, Kovács Zsolti, Paplovag, és a Videó Infó 1 csatorna sztárja, Elek Zoltán is!

Színpadok mindenhol

Összesen öt különböző színpad vár majd titeket, mind-mind más programokkal:

  • Mastercard PlayIT Nagyszínpad: A PlayIT legnagyobb színpadján előadások, vetélkedők, cosplayesek és más, izgalmas programok váltják majd egymást egész nap, az eseményt pedig egy minden eddiginél nagyobb, emlékezetes end show zárja!
  • PC World - GameStar Tech színpad: Ha a videojátékok és a gaming érdekel, látogass el a tech zónában található színpadra, ahol szakértők beszélgetnek az aktuális trendekről, az elmúlt év játékairól, érdekes, új termékekről; és persze kvíz is lesz, sok loottal!
  • Rama videós színpad: A videós színpad főzőversennyel, beszélgetésekkel, vetélkedőkkel, kihívásokkal vár majd titeket!
  • Esport1 színpad: Az e-sport kedvelői izgalmas meccseket izgulhatnak végig, melyek során profik mérik össze tudásukat!
  • Generali szülőmegőrző: Idén is a komolyabb, de a geek közösséget érintő témák iránt érdeklődőknek szól a Generali szülőmegőrző. A szülők többet tudhatnak meg gyermekeik hobbijáról, az internet veszélyeiről, a bullyingról, a környezetvédelemről. A beszélgetéseken youtuberek és szakértők, pszichológusok egyaránt részt vesznek!
  • Mastercard videós arénaA Mastercard ingyenes kuponjait kiváltva exkluzív előadásokon, beszélgetéseken vehetsz részt, és garantáltan fotózkodhatsz majd kedvenc videósoddal, vagy aláírást kérhetsz tőle, ha épp arra vágysz!
  • Lucky Stage: Óránkénti sorsolások, nyeremények, sok-sok loot - erről szól a Lucky Stage!

És még sok minden más...

A PlayIT további programjairól a hivatalos oldalon tájékozódhatsz. A jegyek rohamosan fogynak, a normáltól eltérő jegytípusok korlátozott számban, kizárólag elővételben vásárolhatók meg! Gyertek el november 23-án a Hungexpóra, töltsetek el velünk egy fantasztikus napot!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)