Hirdetés

Újdonságokkal, visszatérő kedvencekkel és rengeteg loottal vár ősszel a PlayIT!

|

Felejthetetlen élményt nyújtó programokkal, új, csapatos kihívásokkal és számos ajándékkal egészülnek ki a megszokott gamer élmények idén novemberben.

Hirdetés

2011. óta minden magyar gamer pontosan tudja, hogy ha új játékokat és izgalmas technikai újdonságokat szeretne kipróbálni, vagy a hazai játékosok kreativitásának legjavát szeretné látni, akkor a PlayIT-en a helye. Idén ősszel akkor is érdemes lesz a kilátogatnod a Hungexpóra, ha már sok PlayIT-en megfordultál, hiszen ezúttal is számos élmény, meglepetés és ajándék vár majd!

Kezdjük a visszatérő és új programokkal: a korábbi sikereket követően ismét lesz a budapesti PlayIT-en Zombie Run, ahol néhány percre a zombiapokalipszis túlélőinek bőrébe bújhatsz, miközben élőholtak éhes hordája elől menekülve teljesítheted az előkészített akadálypályát. Csak ne feledd a Zombieland tizennyolcadik szabályát, és melegíts be a futás előtt! A tavaly őszi bemutatkozása után visszatér a Rageroom, ahol később szakszerűen feldolgozott elektronikai hulladékokon, használhatatlan tévéken, monitorokon és más eszközökön vezetheted le a felgyülemlett feszültséget, ahogy néha biztosan eszedbe jutott már egy-egy rosszul sikerült online meccs után. És még tanulhatsz is arról, hogyan érdemes megszabadulni a hulladékoktól.

Izgalmas újdonság várja továbbá azokat a négyfős társaságokat, akik belépőjük mellé megvásárolják a kiegészítő Squad jegyet is. A saját és csapatuk nevével ellátott póló mellett egy több állomásból álló feladatsor is várja őket, amiknek a végén értékes nyeremények üthetik a markukat. Szóval ha a PlayIT-re is a gamer haverokkal szoktál menni, érdemes beszállni, amíg van rá lehetőség, ugyanis csak harminc csapatnak tudják fenntartani ezt a lehetőséget a szervezők! Ha pedig az új jegytípusokról van szó, mindenképpen jó tudni, hogy a novemberi rendezvényen debütál a családi belépő is, amivel két felnőtt és maximum három gyermek jöhet el a legizgalmasabb hazai játékos bulira kedvezményes áron.

Az élmények mellett pedig idén is számos lehetőséged lesz különböző nyereményekkel hazatérni a PlayIT-ről, hiszen ajándékok várnak, ha kinyitod a PUBG Dacia csomagtartóját, vagy megszerzel egyet a Hungexpón megjelenő lootcsomagok közül, amiket azonnali nyereményekre, köztük olyan menő cuccokra válthatsz be, mint egy gamer szék, vagy egy Xbox One konzol. Ha pedig visszatérő PlayIT-látogató vagy, mindenképp hozd magaddal egy korábbi belépőd, hiszen ennek bemutatásával még egy lootcsomaggal próbálhatsz szerencsét! Emellett több garantált ajándék és nyeremény vár, ha valamelyik különleges jegytípust választod: a Excellent VIP mellé például olyan loot csomag is jár, amit a rendezvény előtt, postán küldünk ki neked! Erről péntektől, az online elővételes jegyértékesítés kezdete után minden infót megtalálsz a PlayIT honlapján. De akármilyen belépővel is érkezel, a tűzijátékkal kísért záróshow alatt megrendezésre kerülő, minden korábbinál nagyobb ajándékszórásból biztosan kiveheted a részed, és ha EVIP vagy Collector's jeggyel érkezel, nem maradsz ki a Collector's Zónában zajló, óránkénti tombolahúzásból sem!

Ha mindebből nem szeretnél kimaradni, idén ősszel se hagyd ki a PlayIT Show Budapestet és november 23-án légy ott a Hungexpón! Kövesd addig is a PlayIT Facebook oldalát és Instagramját a legfrissebb hírekért, valamint igazold vissza részvételed az eseménynél!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)