Hirdetés

Ha sietsz, akkor még téged is ingyen kivisz a Mozdulj Gamer a budapesti PlayIT-re!

|

Az első száz regisztrálót normál PlayIT Show jeggyel ajándékozza meg a Chio Mozdulj Gamer Mozgalom.

Hirdetés

Korábban már írtunkbudapesti PlayIT Show Mozdulj Gamer sportprogramjairól, most viszont még egyszer utoljára figyelmeztetünk benneteket, hogy akadnak még szabad helyek a Chio Mozdulj Gamer regisztráción.

A Mozgalom ugyanis fogja az első 100 regisztrálót és ingyenesen viszik be őket a régió legnagyobb gamer rendezvényére, vagyis a budapesti PlayIT Show-ra. A PlayIT-en persze egy csomó Mozdulj Gamer program közül is válogathattok, lesz lasertag és falmászás, kipróbálhatjátok magatokat vívásban vagy akár rodeóban is. 

Szombaton meglátogatja a Mozdulj Gamer részleges Kárpáti Emese, U23-as Eb-bronzérmes dzsúdós, illetve Földházi Zsófi öttusa világbajnok, vasárnap pedig a téli olimpiai aranyérmes short track váltó tagjai, Burján Csaba, Knoch Viktor, Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang jönnek el a PlayIT-re. 

Velük is találkozhattok, ha ide kattintva regisztráljátok magatokat! 

Chio Mozdulj Gamer a PlayIT-en

Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Időpont: 2018. november 17-18. 10-19 óráig
Facebook esemény: itt jelezd, hogy jössz!
Az első száz jelentkező ingyen jut ki a PlayIT-re, de ehhez regisztrálni kell, amit itt tudtok megtenni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)