Hirdetés

PlayIT Show - dögös csajok és játékok a színpadon

|

Nehéz elképzelni vonzóbb hétvégi programot, a PlayIT Show nagyszínpadán ugyanis jelmezes lányok és a legújabb játékokat bemutató újságírók tolonganak majd, hogy a lehető legjobb műsort kapjátok. A műsorvezető pedig ismét mazur, aki tavasszal is nagy sikerrel vezette végig a rendezvényt.

Hirdetés

A PlayIT Show november 24-én és 25-én megnyitja a kapuit, hogy ismét csodát lásson minden játékos kedvű vendég, és persze a hazai cosplay közösség is megmutatja magát. A versenyekről és az elképesztő mértékű játékakciókól (vasárnap Call of Duty: Black Ops II és Battlefield 3 leárazás) már korábban olvashattatok nálunk, de most a színpadi programokról is ejtünk néhány szót, mert bőven lesz mit sasolni a PlayIT Show keretében - nem csak azoknak, akik a legújabb játékok bemutatóiért bomlanak.



Szombaton a PlayIT és a HoldfényCon közösen nyitja meg a rendezvényt, és olyan címek mutatkoznak be a színpadon, mint a Dance Central 3, Nike+ Kinect Training, Forza: Horizon, Black Ops 2, Fable: The Journey, Skylanders: Giants, Halo 4, Far Cry 3, LEGO: Lord of the Rings, Assassin’s Creed III, StarCraft II: Heart of the Swarm, Need for Speed: Most Wanted és persze a FIFA 13, amelynek versenyére előzetesen a http://fifaklub.hu/regisztracio tudtok előzetesen regisztrálni. A játékbemutatók mellett Craftmanship és Steampunk cosplay verseny, külföldi cosplayerek előadása, Szirmai Gergely vendégelőadása és nagy rámenevő verseny is várja az érdeklődőket.



Vasárnap sem maradtok látnivalók nélkül, tényleg érdemes mind a két nap kinézni a PlayIT Show-ra. A Kinect Sports Ultimate, a Harry Potter for Kinect, a Just Dance 4 (amelyet a Flow Studio táncbemutatójával együtt nézhettek meg), a Hitman: Absolution, a  Nike+ Kinect Training, a Halo 4, a  Far Cry 3, a Black Ops 2 és a Medal of Honor: Warfighter bemutatók mellett lesz kvízjáték, GANGNAM Style Verseny, Otaku House 2012 Cosplay Idol bemutató Enji, Kiyoshy, Licorne, Shinju szereplésével, külföldi cosplay móka Shookie előadásában, Cosplayer Verseny és Charity előadás, valamint az 501-es Légió színpadi bemutatója - unatkozni tehát nem nagyon lesz idő.



A két napos rendezvény nagyszínpadán mazur konferálja majd a műsorszámokat, így a GameStar olvasók is örülhetnek, persze nekik az is örömhír, hogy a GS csapat saját standjával mind a két nap kint lesz végig a PlayIT Show keretében, találkozhattok velünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)