Hirdetés

Kipróbáltunk pár játékot a PlayIT Show-n, amik csak 2018-ban jelennek meg

|

Rengeteg játék várja a lelkes látogatókat az Xbox One PlayIT Show-n, de mi természetesen azokra voltunk leginkább kíváncsiak, amelyek csak jövőre érkeznek.

Hirdetés

Korábban beszámoltunk már róla, hogy a budapesti Xbox One PlayIT Show-n több megjelenés előtti játék is kipróbálható. Mi a három legizgalmasabb elé huppantunk le. 

Detroit: Become Human

Rengeteg játék ígérte már nekünk az évek során, hogy döntésein mentén sarkalatos pontokon tér majd el a sztori, és bár sokszor csalódnunk kellett, a Detroit: Become Human felé komoly reményeket táplálunk. A PlayIT-en kipróbálható demóban egy android bőrébe búja kellett megmentenünk egy kislányt, akit egy ugyancsak szintetikus fickó ejtett foglyul. Érdemes volt sietni, mert amíg mi a helyszínen néztük át a nyomokat, és próbáltuk kideríteni, mi lehet a túszejtő géppasi indítéka, a felfegyverzett android úr folyamatosan lőtte ki a kiérkező rendőri erők tagjait. Kétféle befejezést láttunk: Paca megmentette a leányzót, és hagyta, hogy a rendőrség mesterlövészei kilőjék a "rosszfiút", én azonban karakteremet feláldozva biztosítottam a túsz épségét. Mindkét megoldás a küldetés teljesítését eredményezte. 

The Crew 2

A The Crew második része emeli a tétet, már földön, vízen és levegőben is versenyezhetünk. Most egy gyors demóban tehettük próbára magunkat, nem számított a helyezés vagy a részidő, viszont mindhárom járműtípust kipróbálhattuk a nagyjából 10 perces kiállított verzióban. Az mindenesetre már most biztos, hogy ha az ember nem figyel eléggé és botor módon cseverészik játék közben, könnyedén balul sülhetnek el a dolgok. Paca sikeresen a partra ugratott a motorcsónakkal, én pedig véletlen leparkoltam repülőmmel az egyik toronyház tetejére. 

Far Cry 5

Nem meglepő módon az ötödik számozott Far Cry is pontosan ugyanazt az élményt kínálja, mint a korábbi részek: hatalmas felfedezhető világ, csodaszép környezet és temérdek fegyver, amikkel változatos módokon munkálkodhatunk azon, hogy a helyi gonosztevők jólétre szenderüljenek. Most még csak a térkép egy pici része volt megnyitva számunkra, de azért a bitang nagy virtuális Montana még köddel fedett területei felett is végigpörgettük a kurzort. Borítékolható, hogy az Assassin's Creed Originshez hasonlóan most is egy óriási játékteret kapunk. Csak remélni tudjuk, hogy tennivaló is legalább annyi akad, mint Bayek kalandjában. Teherautót vezetve, az ablakon kitartott puskával osztani a halált mindenesetre remek móka. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)