Hirdetés

Ha veterán PlayIT-látogató vagy, akkor a novemberi show-t neked találták ki

|

Megjelenés előtt kipróbálható játékok, pénzdíjas versenyek és temérdek e-sport program. A PlayIT nem csak a videósokról szól.

Hirdetés

Jövő héten kerül megrendezésre az Xbox One PlayIT Show, ami újra elhozza az utánozhatatlan PlayIT-élményt, viszont, ha azt hitted, hogy az utóbbi időben csak a videósok kapták az összes figyelmet, akkor most bebizonyítjuk, hogy ez bizony távolról sem igaz.

A PlayIT mindig is elsősorban a videojátékokról és a gamerekről szólt, és ez a novemberi buli esetén hatványozottan igaz. A két napos rendezvény során több mint 80 játékot próbálhattok ki, ráadásul azon a platformon, amelyiken ti szeretnétek, hisz lesz ott Xbox One, illetve a felturbózott nagytestvér, az Xbox One X, PlayStation 4, na meg természetesen PlayStation 4 Pro, a PC-s tábor pedig számos erőmű közül válogathat. Ha még nem volt alkalmad kipróbálni az őszi szezon legnagyobb címeit, akkor a PlayIT-en erre is lesz lehetőséged, hisz mit érnek a PC-k és konzolok játékok nélkül. Assassin's Creed Origins, Call of Duty: WWII, Wolfenstein II: The New Colossus, csak néhány a játszható ütős alkotások közül, és akkor a megjelenés előttieket még meg sem említettük.

Bizony, a novemberi PlayIT Show-n lehetőséged nyílik elvinni egy körre néhány olyan játékot is, amik hivatalosan csak jövőre debütálnak. Ilyen például a Ubisoft népszerű szériájának a következő felvonása, a Far Cry 5, szintén a franciáktól a The Crew 2, vagy a Quantic Dream PS4-exkluzív kalandjátéka, a Detroit: Become Human. Ezek mellett játszható lesz még a VR-os horror, a The Inpatient, valamint egy fantasy móka, a Legion Commander. Ezekre a címekre még hónapokat kell várniuk a játékosoknak, de te már az elsők között nézheted meg azokat, aztán eldöntheted, hogy érdemes lesz-e várni rá.

A videósok ezúttal a PlayIT keretein belül megrendezett OVS Festen fognak találkozni a rajongóikkal, egy külön csarnokban, szóval ha nagyon koncentrálsz a játékra, észre sem fogod venni őket. Ezen felül egész nap e-sport programok pörögnek majd több színpadon is, a legügyesebb játékosok pedig számos versenyben mérhetik össze tudásukat egymással, lesznek többek között CS:GO, League of Legends, PlayerUnknown's Battlegrounds és Battlefield 1 összecsapások is.

Ha pedig már mindenkit legyűrtél a színpadokon és megcsodáltad az összes csinos, vagy épp kevésbé csinos, de annál menőbb cosplayert, akkor vár a ROG PlayIT Plus zóna, ami ezúttal egy külön területet kapott a rendezvényen belül és kizárólag 18 éven felüli látogatók léphetnek be ide. Itt egész nap pörögnek a Street Fighter és Mortal Kombat meccsek, különböző PC-s játékokban csaphattok össze egymással, a legjobbak pedig akár még pénzt is nyerhetnek, de kipróbálható lesz a South Park: Fractured But Whole és több VR horror alkotás is. A megfáradt gamer pedig a PlayIT Plus zónába kitelepült Meltdown Budapest gaming és e-sport bárban csillapíthatja szomját a finomabbnál finomabb koktélokkal.

Garantáltan nem fogsz üres kézzel távozni a PlayIT-ről, ugyanis már belépéskor egyedi nyakpántot és posztert kapsz a normál jegyed mellé is, de számos verseny és vetélkedő vár a rendezvényen belül is, a The Walking Dead Blood Store-ban pedig menő The Walking Dead-es relikviákat zsebelhetsz be. Kis túlzással még a várakozás is szórakoztató lesz, mert a Linistry alkalmazással gyakorlatilag a mobilod áll sorban helyetted, ugyanis jelez, ha épp te következel egy programnál, így addig nyugodtan nézelődhetsz, kipróbálhatsz más dolgokat.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy külön jegyet vásárolva epikus játékzenéket hallgathattok a Video Games Live koncertjén, vagy a legszebb Trónok harca muzsikákat a Sounds of Thrones előadásán.

Az év utolsó PlayIT bulijára senki nem mondhatja azt, hogy megfeledkezne a gamerekről, és a jó hír az, hogy még kaphatók jegyek, szóval ha nem szeretnél kimaradni a mókából, gyorsan csapj le egyre!

Xbox One PlayIT Show Budapest

Időpont: 2017. november 18-19., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)