Hirdetés

Akarsz egy életnagyságú Assassin's Creed szobrot? Jótékonykodj!

|

Ismét ott lesz a PlayIT Show-n a jófejség.hu csapata, standjuknál pedig nem csak gamer ereklyéket szerezhettek meg, hanem egy jó ügy mellé is teljes mellszélességgel odaállhattok.

Hirdetés

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, most hétvégén egy néma aukció keretében egy seregnyi gamer cuccra licitálhattok majd a budapesti PlayIT Show-n, egészen pontosan a jófejség.hu csapatának kitelepülésénél. 

Nem kevés gamer csoda közül választhatnak majd azok, akik részt szeretnének venni ezen a néma aukción. A Cenega például felajánlott 11-11 press kitet, egy SoulCalibur VI szobrot fém tokkal, valamint egy olyan PS4-es SoulCalibur VI példányt, amely tokját maga Motohiro Okubo, a sorozat producere látott el aláírásával. Az 576 Kbyte egy csomó figurát dobott be a képzeletbeli kalapba, licitálhattok majd  Guild Wars 2 Rytlock figurára, egy AC Black Flag Blackbeard: The Legendary Pirate, egy AC3 Connor the Hunter, valamint egy ACU - Elise the Fiery Templar szoborra is. A PlayON-nak hála magát az Assassin's Creed Unity főszereplőjét is hazavihetitek, ők ugyanis egy életnagyságú Arno szobrot ajánlottak fel. 

Ezúttal a Nintendo is egy csomó csodát ajánlott fel, amire biztos sok rajongónak fáj majd a foga. A teljesség igénye nélkül lesz például Overhead Nintendo Switch táska, Spiny shell Mario Kart 8 Deluxe bögre, Super Mario Odyssey Sapka (Cappy), és egy seregnyi pokémonos relikvia. A HP sem marad ki a buliból, a gyártó felajánlott egy Speaker System 400 aktív hangfalat, egy 2.0 Speaker System S5000 aktív hangfalat és egy HD 4310 Webcamerát.

Cégek mellett kiváló magánszemélyek is felajánlottak pár meglepetést, összeállítottak például többféle könyvcsomagot, de Blizzcon 2017 hátizsákkal, World of WarCraft akciófigurákkal, Elder Scrolls Online szoborral és artbookkal és számos más WoW-os vagy épp diablós termékkel is bővítették a kínálatot. A GeekCorner, valamint több youtuber, például Sirius, a Fun with Geeks duó, illetve a GameDay Iroda Kiss Imije is felajánlottak meglepetéseket az aukcióra. Mindezt a Marvel Magyarország egy képregénycsomaggal fejelte meg. 

Fontos, hogy bár a PlayIT idén teljesen átállt a készpénzmentes fizetésre, de a jófejség.hu standjánál azért lehetőségetek lesz majd készpénzzel is adományozni. A gyűjtésen befolyt teljes összeg a Csodalámpa Alapítványhoz kerül majd, akik fáradhatatlanul teljesítik súlyos beteg gyermekek álmait, hogy ezzel is erőt gyűjtsenek meggyógyulásukhoz.

Ha pedig esetleg pont nem tudnátok eljönni a hétvégi PlayIT-re, online akkor is támogatni tudjátok az adománygyűjtést, ha ide kattintotok. Segítsetek, ha tudtok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)