Hirdetés

5 játék, ami csak jövőre jelenik meg, de te már kipróbálhatod a PlayIT-en

|

Köztük a 2018-as év legjobban várt játékait is, mint a Far Cry 5 vagy a Detroit: Become Human.

Hirdetés

Változatos programokkal várja az év utolsó PlayIT bulija az érdeklődőket, és ahogy azt már megszokhattátok, most is nagy hangsúly lesz a videojátékokon. Sőt, most lesz csak igazán hangsúly, mert végre nem csak az őszi felhozatalból csemegézhetünk, hanem előre futun az időben, megjelenés előtti címeket próbálhatunk ki. Ez pedig azért figyelmet érdemel, mutatjuk is a legnagyobb címeket, amiket - minden más mellett - érdemes lesz keresni kint november 18-án és 19-én.

Far Cry 5

A Ubisoft népszerű sorozatának legújabb darabja, ami ismét a jól bevált recepttel jelentkezik, tehát egy szabadon bejárható, nyitott világ lesz a játszóterünk. Ám ezúttal az USA-ba kalauzol el minket a játék, pontosabban a Montana állambeli Hope County-ba, ahol egy fanatikus szekta ellen kell felvennünk a harcot. Őrült küldetések, érdekes karakterek és egy izgalmas kaland vár minket a Far Cry 5-ben.

Detroit: Become Human

Újabb PlayStation 4-exkluzív kalandjátékot hoz el nekünk a műfaj igazi veteránjánnak számító Quantic Dream, és mivel a Sony igyekszik a PlayIT-en odatenni magát, ennek most mi is örülhetünk. A neo-noir thrillerben az androidok kapják a főszerepet, és szinte teljes egészében rajtunk múlik, hogyan alakul a történet. Valószínűleg most sem fogunk csalódni a srácokban, akik jó eséllyel ismét egy izgalmas, mély mondanivalóval rendelkező sztorit tárnak elénk a jövőre megjelenő Detroit: Become Human-ban.

The Crew 2

A The Crew első részében csak autókkal és motorokkal száguldozhattunk, de a folytatásban már a vízeket és a levegőt is meghódíthatjuk, ugyanis a Ubisoft úgy döntött, hogy különböző motorcsónakokkal és repülőkkel dobja fel a versenyjáték második részét. Az eddig látottak alapján a folytatás szinte mindenben felülmúlja majd elődjét, így még izgalmasabb és pörgősebb mókára van kilátás.

The Inpatient

Túlélős horrorjáték az Until Dawn univerzumában, amiben egy szanatóriumban kell bóklásznunk, ráadásul VR-ban. Minden adott, hogy a Supermassive Games játéka egy vérbeli horrorkaland legyen, a virtuális valóság pedig már csak hab a tortán és nagyon fel tudja dobni a játékélményt, főleg, ha ijesztegetésről van szó. VR rettegés a PlayIT Plus keretében (ami most egy 18+-os zóna lesz a rendezvényen), érdemes megnézni majd.

Legion Commander

A Changyou fantasy elemekkel megtömött VR alkotásában az emberek, elfek vagy orkok oldalán szállhatunk harcba, parancsokunkkal megidézve különféle egységeket vagy elképesztő erejű varázslatokat. A virtuális valóságban pedig szó szerint egy teljesen más szemszögből élhetjük át a stratégiai játék ütközeteit.

Ha szívesen elvinnéd egy körre a fenti alkotások közül valamelyiket, akkor gyere el a PlayIT-re, hogy az elsők között próbálhasd ki a hivatalosan csak jövőre debütáló játékokat.

Xbox One PlayIT Show Budapest

Időpont: 2017. november 18-19., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)