Hirdetés

Ezekkel a videósokkal találkozhatsz a pécsi Xbox One PlayIT Show-n

|

Pamkutya, Nessaj, Unfield, Radics Peti és még legalább két tucat YouTuber vár szombaton a pécsi EXPO Centerben.

Hirdetés

Már csak egyet kell aludni (GameStarosoknak csak felet) és kezdetét veszi a pécsi Xbox One PlayIT Show, ahol rengeteg videojáték, és persze az ország legnépszerűbb videósai várnak.

A fiúk és lányok egész nap kint pörögnek majd, így a Dedikáló Zóna mellett a Minecraft Zónába, a Lenovo Legion színpadon és a Microsoft-GameStar nagyszínpadon is megtalálhatóak lesznek. Utóbbin nemcsak kérdezhettek, hanem akár játszhattok is velük vagy ellenük.

És hogy kik lesznek kint holnap az EXPO Centerben? Zsozéatya, Radics Peti, a KD csapat, Kiss Imi a Gameday Irodából, Nessaj, Szalay Isti, Sirius, Unfield, Videojáték Zsolti, Nosika, Bturbo,OwnMcKendry, Ábel Von Müller, és a Pamkutya csapat két fenegyereke, Pista és Béla is tiszteletüket teszik majd. Zsozé és Imi ráadásul egészen hajnalig kint lesznek, hiszen a ROG PlayIT Plusra is maradnak.

Természetesen a Minecraft videósok sem hiányozhatnak, így kint lesz Anett és Ancsa, BeniiPowa, DoggyAndi, IceBlueBird, James, ZsDav, Gery, Sajt32, Uborcraft és DreamDewil is.

Hatalmas bulira készülünk, tartsatok velünk szombaton!

Xbox One PlayIT Show Pécs

Időpont: 2017. május 13., 10:00-18:00
Helyszín: EXPO Center, Megyeri út 72., Pécs, 7632
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)