Hirdetés

Vezesd le a feszültséget a PlayIT Show Rage Roomjában!

|

Érezted már úgy, hogy legszívesebben szétvernéd a monitorodat? Volt már olyan, hogy egy elvesztett meccs után akkorát csaptál a billentyűzetre, hogy kirepültek a gombok? A Rage Roomban kiengedheted a gőzt.

Hirdetés

Az őszi budapesti PlayIT Show rengeteg új programmal várja majd gamereket, legyen szó video- vagy társasjátékokról, régi legendákról, vagy a legújabb címekről.

Az egyik ilyen a Rage Room, ahol mindenki levezetheti az év során felgyülemlett feszültséget. A koncepció végtelenül egyszerű: te elhozod a régi monitorod, tönkrement nyomtatód, megunt billentyűzeted, a szervezők pedig a kezedbe nyomnak egy baseball ütőt meg egy védőszemüveget, és már kezdődhet is a pusztítás. Az egészet persze videóra is veszik, úgyhogy örök emlék marad, ahogy rituálisan elpuszítod Ödönkét, a régi 15"-ös CRT monitort. Valahogy így.

A helyszínen kint lesz a JÖN (Jövő Öko-Nemzedéke) Alapítvány is, akikkel a környezettudatos életmódról, az újrahasznosításról, illetve az elektronikai hulladék feldolgozásáról beszélgethettek, ha már megnyugodtatok. És legalább elszállítják a felesleges hulladékot is, szóval bőven megéri a biztonságos körülmények között történő pusztítás. Valamiért a Hivatali patkányok jutott most eszembe, valamit mi is kiviszünk majd innen az irodából...

További részletekkel hamarosan jelentkezünk, addig is menjetek le a pincébe a régi cuccokért, hiszen már csak kevesebb mint két hét van hátra a PlayIT-ig! Jegyeket vegyetek errefele!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)