Hirdetés

Microsoft PlayIT Show Debrecen - ezeken a versenyeken indulhatsz

|

Debrecen lesz a tavaszi PlayIT szezon következő állomása, a Főnix Csarnok pedig újra izgalmas helyszíni versenyeknek ad majd otthont.

Hirdetés

A budapesti Microsoft PlayIT Show elképesztően nagy buli volt. Erről azok is meggyőződhetnek, akik valamilyen oknál fogva most kimaradtak az év egyik legnagyobb gamer rendezvényéből, ha belenéznek az összefoglaló videónkba. A tavaszi szezon azonban itt még korántsem ér véget, a hétvégén ugyanis Debrecen csodálatos városában vár benneteket egy újabb PlayIT.

A debreceni Microsoft PlayIT Show természetesen nem lenne az igazi helyszíni versenyek nélkül. Ismét megmutathatjátok, hogy a bennetek lakozó Spartan katona a legjobb harcos, ugyanis újra lesz Halo 5: Guardians verseny. Napjaink legnépszerűbb digitális kártyajátéka, a Hearthstone is képviselteti magát, ezen a versenyen bebizonyíthatod, hogy tiéd a legjobb pakli. A Counter-Strike: Global Offensive fanatikusai pedig 1v1 meccseken mérhetik össze az erejüket. Ezekre a versenyekre mind a helyszínen tudtok majd nevezni.

Ne felejtsétek el, hogy május 14-én találkozunk a debreceni Főnix Csarnokban!

Microsoft PlayIT Show Debrecen

Időpont: 2016 május 14., 10:00-18:00
Helyszín: Debreceni Főnix Csarnok, 4028 Debrecen, Kassai út 28.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Belépőjegy elővételben, és a helyszínen is kapható!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)