Hirdetés

Töméntelen mennyiségű cosplay a budapesti PlayIT-en!

|

A Cosplay Village lesz a budapesti PlayIT-en az a hely, ahol minden olyan izgalmas programot megtalálsz, ami csak fontos lehet egy cosplayer számára.

Hirdetés

November 28-29-én az év legnagyobb bulijával vár majd benneteket a budapesti PlayIT. Hatalmas területen, a Hungexpo A, G és F csarnokaiban egyszerre megy majd a móka, a rendezvényen pedig rengeteg más érdekesség mellett külön részleget fog kapni a cosplay műfaj is.

A Cosplay Village helyszínt az Asus ROG Arénában kell keresnetek. Valószínűleg nem lesz nehéz észrevenni, hiszen méretes szeletett kapott meg a csarnokból. Olyan nemzetközi cosplayer sztárokkal találkozhattok mint az ukrán Pugoffka, a lengyel Shappi, az orosz Astarohime, a német Tim Dagott, a román Shinju, a szerb Tenshi vagy Shayola, azaz Gellén Veronika. A hírességek gyönyörű jelmezeit is remek elfoglaltság csodálni, de ha kedvetek tartja, akár versenyeken is indulhattok!

Cosplay verseny 

A cosplay versenyre a cosplay@playit.hu címre elküldött PDF segítségével tudtok jelentkezni. Nem árt sietnetek, hiszen a jelentkezési hátáridő november 21. Minden fontos tudnivaló kiderül a versenyszabályzatból, amit erre a linkre kattintva tudtok letölteni. A jelentkezési lapot pedig ezen a linken találjátok, ezt kell figyelmesen kitöltenetek, és elküldenetek a fentebb szereplő címre. Fontos, hogy a cosplayerek számára a rendezvény külön kedvezményes jegyet biztosít, mely a rendezvény mindkét napjára szól. Részletes információkat a regisztráció lezárása után kap minden versenyző e-mailben. Az előzsűrizés 28-án szombaton 10:30-kor kezdődik, a színpadi show pedig ugyanazon a napon 14:00-kor indul.

Fotó és rajzverseny

A PlayIT történetében először kerülnek megrendezésre ezek a versenytípusok. PhotoIT versenyen az általatok hozott fényképezőgéppel vagy telefonnal, esetleg bármilyen más képrögzítésre alkalmas masinával készített fotók közül kerül ki a győztes. Minden versenyző egy darab fényképpel nevezhet, a képet pedig egy vagy több jelenlévő cosplayerről kell készíteni.

A PaintIT verseny a képzőművészetekben jártas vendégek programja lesz. A feladat itt is hasonló, viszont ebben az esetben a helyszínen megtalálható WACOM táblák és egyéb rajzeszközök segítségével kell maradandót alkotni.

Mindezek alapján egyértelmű, hogy ha kedveled a cosplayt, netán te is cosplayer vagy, akkor mindenképpen ott a helyen a budapesti PlayIT Show Cosplay Village részlegén.

Windows 10 PlayIT Show

Időpont: 2015. november 28-29.
Helyszín: Hungexpo (1101 Budapest, Albertirsai út 10.)
Itt jelezd, hogy jössz: Facebook esemény
A PlayIT Show hivatalos oldala: Playit.hu

Belépőjegy elővételben, és a helyszínen is kapható!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)