Hirdetés

PlayIT Show - te melyik játékban vagy a legjobb?


|

Most hétvégén a PlayIT Show rengeteg előadással, akcióval és kipróbálható játékkal vár téged, nem is beszélve a versenyekről, melyek során próbára teheted magad. Neked melyik a stílusod?


Hirdetés

November 24-én és 25-én ismét itt a PlayIT Show a Millenáris, B csarnokban, ahová nem csak nézőként érdemes kilátogatni. Számtalan versennyel is készülnek a szervezők, így hát táncoslábú geekek, kontrollerfocisták, bérgyilkosok, kanapé-katonák, versengeni vágyó gamerek, jól figyeljétek szavunk!



Ha már végignyálaztad az összes standot, kipróbáltál mindent, ami érdekelt és a hatalmas mellű cosplayes lány sincs látóhatáron belül, akkor mérd össze tudásodat a többi gamerrel a PlayIT Show keretében! A kiírt versenyek között mindenki megtalálhatja a kedvenc stílusát, és versenybe szállhat az értékes ajándékokért.



A Just Dance 4 elé odaállhatsz te is, vagy barátnődet nevezheted be a virtuális táncversenyre (ha a legújabb Alkonyat mozi végigszenvedéséért cserébe ő is elkísér a hétvégén a hazai játékvilág legjobb rendezvényére). Hatalmas multi-csaták várhatók a Call of Duty Black Ops II zombis és az Assassin’s Creed III Amerikai Függetlenségi Háborús világában is a gyilkolászni vágyó játékosok örömére. Az RTS-ek szerelmesei kipróbálhatják a StarCraft 2 hamarosan megjelenő kiegészítőjét, a Heart of Swarm-ot, illetve az igen tekintélyes méretűre nőtt League of Legends rajongók is hármas csapatokba tömörülhetnek egy-két hatalmas csata erejéig (naponta 12 csapat mérheti össze az erejét és a versenyekre majd a helyszínen, délelőtt 11 óráig lehet leadni a nevezéseket).

Akiknek nem csak a vér szaga dobja meg az adrenalinszintjét, bepattanhatnak a volán mögé a Need for Speed sorozat legújabb részében, a Most Wanted hiper-kompetitív játékmódjaiban ríkathatják meg a többi a többi versenyzőt. Nincs e-sportos móka FIFA nélkül: a sorozat 2013-as kiadása hatalmas meccsek színhelyévé válik, de ahhoz, hogy lejátszhass mindenkit a pályáról, nem szabad bealudnod a regisztrációt, ami a rendezvény előtti napon záródik majd le (ide tessék kattintani a részvételért: http://fifaklub.hu/regisztracio). A PlayIT Show a casual játékosokról sem feledkezett el, akiknek csak a buszon, vagy történelemórán a pad alatt van idejük pörgetni a játékokat. A WindowsPhone standján a legsikeresebb Fruit Ninja gyümölcsszeletelő egy telefonnal gazdagodhat, illetve az über-addiktív, Madárvédő Golyókapkodó ihlette Angry Birds-királyok is ügyeskedhetnek egy okostévén a nyereményekért.



A versenyek és programok mellett a belépővel olcsóbban megvásárolható játékok listája is folyamatosan bővül, ezért a hétvégéig érdemes minden nap nézni a www.playit.hu oldalt, illetve a PlayIT Show hivatalos Facebook oldalát. Mi ott leszünk, és ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)