Hirdetés

Minden Trónok harca rajongóknak ott a helye a PlayIT-en

|

Beleülhettek a Vastrónba, találkozhattok a sorozat sztárjaival, sőt, még egy fantaszikus koncerten is részt vehettek. Kívánhat ennél többet egy Trónok harca rajongó?

Hirdetés

A Trónok harca rajongóknak idén korábban jön a karácsony, hiszen a november 18-át PlayIT-es körökben csak "Day of Thrones" néven emlegetik. Elképesztő a hétvégi programkínálat, mutatjuk is, mi minden vár rátok.

Kezdjük is mindjárt a Sound of Thrones koncerttel, amire a hatalmas érdeklődésre való tekintettel a koncertre rögtön rá is dupláznak az előadók, így nemcsak szombaton, hanem vasárnap is eljátsszák a világ legnépszerűbb sorozatának zenéit. Ez utóbbira még kapható is néhány jegy, így ha eddig nem csaptatok volna le a sajátotokra, még megtehetitek. A PlayIT-re egy előadással készülnek egyébként a Fantasztikus Világok Fantasztikus Elemzői is, ami egy politológusokból, jogászokból, oktatókból álló csoport, akik a Trónok harca társadalmi és politikai oldaláról tartanak majd egy előadást.

De lesznek sztárok is: a Hodort játsszó Kristian Nairn és a Meera Reedet alakító Ellie Kendrick Budapestre látogatnak, hogy találkozzanak a rajongókkal. Ha ide kattintva letöltitek a MasterCard kuponokat, akkor részt vehettek egy egyórás exkluzív előadáson, ahol kérdezhettek is a színészektől, a Trónok harca kiegészítő jegyekkel pedig mindkettejük autogramját, vagy egy közös fotót is bezsákolhattok. A legtöbb extrák persze a Trónok harca VIP jegy kínálja, amellyel értékes ajándékok és egy Sound of Thrones koncert belépő is üti a markotokat. Emellett Trónok harca témájú Game Art kiállítás, a nagyszínpadon pedig Trónok harca témájú kvíz is várja az érdeklődőket.

A PlayIT-en természetesen ott lesz az eredeti Vastrón is (méghozzá mindkét nap), amiben le is fényképezhetitek magatokat, mint Westeros igazi urai.

Xbox One PlayIT Show Budapest

Időpont: 2017. november 18-19., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)