Hirdetés

Ezért érdemes az Xbox One PlayIT Show mindkét napjára kilátogatni

|

Hamarosan visszatér az ország legnagyobb játékos bulija, ezért most összeszedtük nektek, hogy miért érdemes az egész hétvégét a Hungexpón tölteni.

Hirdetés

Beléptünk az ősz utolsó hónapjába, ami nemcsak azt jelenti, hogy odakinn lehűlt az idő és lassan előkerülnek a télikabátok, hanem bizony azt is, hogy közeledik az év utolsó PlayIT rendezvénye, amely során a már jól megszokott programok mellett tematikus mókák is várják a kilátogatókat.

A Tél nemcsak Westerosra, hanem a PlayIT-re is megérkezett

November 18-án, szombaton veszi kezdetét az egész hétvégés kaland, az első napon a szokásos, állandó programok mellett a méltán népszerű Trónok harca kapja a főszerepet. Hogy ez mit takar? Például találkozhattok és közös képet lőhettek a sorozat két színészével, a Hodort játszó Kristian Nairnnel és a Meera Reed szerepébe bújt Ellie Kendrickkel. Az ikonikus Vastrón is a helyszínen lesz, ráadásul mindkét nap, és csak arra vár, hogy elfoglaljátok benne méltó helyeteket, aztán egy gyors fotó, és meg is van az új Facebook-profilképetek.

Itt pedig még nem ér véget a móka, ugyanis Trónok harca témájú műalkotások is várnak titeket a különleges GameArt kiállításon, a nagyszínpadon megrendezett kvízen pedig bebizonyíthatod, hogy mindent tudsz George R. R. Martin világáról és simán megállnád a helyed Westeroson egy nagyúr mestereként. Ha pedig ez még nem volna elég, akkor néhány szakértő is összeül, hogy jól megvitassa a Trónok harca jogi, politikai és társadalmi dilemmáit, kicsit komolyabb oldalról megközelítve a Westeroson lezajlott eseményeket.

A csillagok a PlayIT-en is háborúzni fognak

Bizony, november 19-én, azaz vasárnap minden a Star Wars és a sci-fi körül forog majd, a jól megszokott tennivalók mellett különféle tematikus kalandok várják az érdeklődőket. A nézelődők elmerülhetnek a különleges Star Wars-sisak kiállításban, amely során megtekinthetik a filmek ikonikus fejfedőit, amikből akadt jó néhány különleges darab a sorozat történelme során. Emellett lesz még R2D2-kiállítás, valamint tematikus alkotások is a GameArt bemutatóján.

Kívülről fújod az összes Star Wars részt és úgy ismered George Lucas univerzumát, mint a saját tenyeredet? Ráadásul a különböző űrhöz és sci-fihez kapcsolódó dolgokban is jártas vagy? Ha igen, akkor ott a helyed a nagyszínpadon megrendezésre kerülő kvízben, hogy bizonyíthasd tudásodat. Azonban a Star Wars nem csak játék és móka, hisz láthattunk már számos drámai jelenetet és politikai csatározást a mozivásznon, néhány hozzáértő pedig megpróbálja majd feltárni és kielemezni az ezek mögött rejtőző okokat egy izgalmas előadás keretében. Az pedig már csak tényleg hab a tortán, hogy a PlayIT előtt egy nappal megjelenő, friss és ropogós Star Wars Battlefront II is kipróbálható lesz, ráadásul mindkét nap.

Jól hangzik, nem? A jó hír, hogy még kaphatók jegyek az év utolsó PlayIT bulijára, szóval ha te sem szeretnél kimaradni a mókából, gyorsan csapj le egyre, és találkozunk a Hungexpón.

Xbox One PlayIT Show Budapest

Időpont: 2017. november 18-19., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)