Hirdetés

PlayIT Show - tudj meg mindent, amit a Windows 10-ről érdemes!

|

A PlayIT Show nagyszínpadán többször is szóba jön majd a Windows 10, így gamer oldalról is körüljárjuk a Microsoft operációs rendszerét.

Hirdetés

A Windows 10 PlayIT Show nagyszínpadán rengeteg izgalmas program várja az érdeklődőket, így az érdekfeszítő előadások mellett pörgős versenyek és rengeteg ajándék is vár azokra, akik ellátogatnak az Xbox One Központi Csarnokba.

Ahogy a rendezvény nevéből már valószínűleg mindenki rájött, a Windows 10 bizony kulcsszerepet játszik majd. Nemcsak azért, mert a helyszínen kipróbálható PC-k szinte mindegyikén már a Microsoft legújabb operációs rendszere fut majd, hanem azért is, mert több ehhez kapcsolódó előadást is meghallgathattok a nagyszínpadon.

Először is a PC World jóvoltából ismerkedhettek meg úgy általánosságban az új rendszerrel, amelyet nyár óta már több mint 110 millió felhasználó töltött le és használ aktívan. Beszélünk majd az előnyökről, újdonságokról, biztonsági szolgáltatásokról, kényelmi funkciókról, na meg persze a teljesítményről is, hiszen a gamereket ez érdekli leginkább.

Ezt követően (na nem azonnal,de néhány előadással később) egész véletlenül én magam bukkanok majd fel a színpadon, hogy az Xbox One cross-platform lehetőségeiről meséljek a közönségnek. Szó lesz majd a cross-platform gamingről és persze game-streamingről is, így megtudhatjátok, hogy lehet a kádban egy tablettel Forzázni.

Bár sokan dobálóznak a "PC Master Race" kifejezéssel, azért vannak olyan dolgok, amiket konzolos oldalról vettek át a PC-sek. Az egyik ilyen a Game DVR, amelynek köszönhetően nem kell folyamatosan rögzítenünk a gameplay-t, hanem játék közben bármikor visszatekerhetünk fél percet, hogy rögzítsünk el lélegzetelállító pillanatot. Ennek működéséről is szó lesz a nagyszínpadon.

Windows 10 PlayIT Show

Időpont: 2015. november 28-29.
Helyszín: Hungexpo (1101 Budapest, Albertirsai út 10.)
Itt jelezd, hogy jössz: Facebook esemény
A PlayIT Show hivatalos oldala: Playit.hu

Belépőjegy elővételben, és a helyszínen is kapható!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)