Hirdetés

Ezért érdemes kijönni a novemberi PlayIT Show-ra!

|

Még mindig gondolkoztok azon, hogy el kell-e menni idén a budapesti PlayIT-re? Segítünk a döntésben!

Hirdetés

November 17-én és 18-án ismét vár benneteket a régió legnagyobb gamer és IT rendezvénye, azaz a PlayIT Show. A GSO-n eddig is folyamatosan érkeztek a hírek a PlayIT legfontosabb programjairól, most azonban videós formában is megmutatjuk nektek, miért érdemes a hétvégén a Hungexpo felé venni az irányt. 

Már most is pörög például a harmadik PlayIT Ház, amelynek döntőjére már a PlayIT Show Nagyszínpadán kerül majd sor. Az e-sport folyamatosan kiemelt szerepet kapott a PlayIT-en idén viszont valami teljesen új veszi kezdetét a rendezvényen: itt zajlanak majd ugyanis a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság osztályozó döntői. Cosplay vonalon is erősíteni tudott a show, mivel a hétvégi verseny legjobbjait most a PlayIT fogja elvinni egy rangos kínai megmérettetésre. Meghívott hírességekből sem lesz hiányt, a Trónok harca sorozatból és a Harry Potter filmekből is érkezik egy-egy színész.  De mindezekről meséljen bővebben inkább nektek Kaci:

Jegyek budapesti PlayIT Show-ra még kaphatók ezen az oldalon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)