Hirdetés

PlayIT - vasárnap estig tart az exkluzív játékfoglalás

|

A Deluxe és Collector's jegyek tulajdonosai részesülnek abban a kiváltságban, hogy mindenki más előtt lefoglalhatják, mit szeretnének ezúttal megvenni a PlayIT Shopból. Még a hétvégén van idejük erre.

Hirdetés

A PlayIT Shop akciói mindig egy plusz vonzerőt jelentenek, nem mintha a legnagyobb hazai gamer kiállítás önmagában nem lenne elég érdekes. Aki a Deluxe, vagy Collector's jegyekből váltott egyet, az a hétvégén lefoglalhatja az általa kiszemelt jóságokat, nehogy lemaradjon bármiről.

A határidő egész pontosan november 16. este 23:59, és a shopba bekerült "Játékfoglalás" menüpontban van erre lehetőségetek, a jegyen található kód bepötyögése után. A cuccok összeválogatásakor viszont nagyon érdemes figyelni, ugyanis a rendelések módosítására (még egy játék másik platformra való átkérésére sem) utólag nem adnak lehetőséget a szervezők.

 

Cserébe minden megrendelő csomagját előre összekészítik, hogy minél kevesebb időt kelljen majd sorban állással töltenetek, és minél tovább élvezhessétek magát a kiállítást. A most megrendelt termékek átvételére csak a kiállításon lesz lehetőségetek, akkor is, ha nem csak az akciós jóságokból rendeltek. Aki pedig esetleg a jegyéhez járó pólót nem rendelte volna meg egész eddig, az most hozzácsaphatja a lefoglalt játékokhoz és kiegészítőkhöz.

Nektek melyik PlayIT-es akció jött be a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)