Hirdetés

Próbáld ki a Sony játékait megjelenés előtt a PlayIT-en!

|

Megnéznéd, milyen Vasemberként repkedni VR-ban? Esetleg valami más érdekel? A legjobb PlayStation-exkluzívokkal is vár a PlayIT ősszel!

Nagyot megy most a Sony, és jövőre is számos izgalmas játékkal zárja a jelenegi generációt, sőt, abban is biztosak vagyunk, hogy a PlayStation 5 nyitócímeiben sem kell majd csalódnunk. A 2019-es felhozatal két játékát a budapesti PlayIT-en is megjelenés előtt próbálhatjátok ki!

November 23-án ezek a Sony játékok várnak titeket a Hungexpón:

Marvel's Iron Man VR - megjelenés előtt!

Ki ne gondolkodott volna már azon, hogy milyen Tony Stark páncéljába bújva repkedni az égen? Ha a valóságban nem is tehetjük meg, a PlayStation VR segítségével igen. Gyere el a PlayIT-re, és kóstolj bele a 2020. február 28-án megjelenő játékba!

Nioh 2 - megjelenés előtt!

Már az első alkalommal is fantasztikus élmény volt nyugati szamurájként mészárolni a különböző túlvilági lényeket Japánban, de a második részben fokozódik az élmény. Ellátogathatunk a túlvilágra is, ahol ugyancsak veszélyes démonok várnak majd ránk. A játék 2020. márciusában jelenik meg, de a demóját a PlayIT-en is megtalálhatod!

Dreams - friss megjelenés!

A Sony kreatív játéka jelenleg korai hozzáféréssel játszható, és már így is fantasztikus dolgokat alkottak benne. Mutasd meg, te mire vagy képes!

MediEvil - friss megjelenés!

Sir Daniel Fortesque visszatért, hogy megállítsa Zarok invázióját! Az 1998-as játék remake-jében feljavított látvány mellett élhetjük újra a klasszikus kalandot.

Ott lesz még a rendezvényen az ugyancsak idei interaktív film, az Erica, a tavasszal megjelent Days Gone, valamint a 2018-as év legjobb játékai között számon tartott God of War és a Detroit: Become Human. Ha bármelyiket kipróbálnád, biztosítsd be a helyed: jegyek a PlayIT.hu-n kaphatók!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)