Hirdetés

Hat program, ami most először lesz ott a szegedi PlayIT-en!

|

Vasárnap Szegedre utazik a PlayIT stábja, egy rakás olyan programmal, amit eddig az ottani közönség nem próbálhatott ki.

Hirdetés

Épphogy túlvagyunk a nagy, tavaszi, budapesti PlayIT-en, máris jön a következő rendezvény, amit majd augusztusban követ egy újabb. Nincs megállás, június 10-én irány Szeged!

A budapesti PlayIT-en is számos új program debütált, ezek egy része a szegedi látogatók számára is élvezhető lesz. Íme az öt legfontosabb, amiket mindenképp érdemes kipróbálni:

Star Wars Jedi Challenges AR

A Lenovo AR (kiterjesztett valóság) szemüvegével játszható Star Wars Jedi Challengesszel bárki kipróbálhatja, milyen jedi válna belőle, ahogy azt is, mennyire tudna jól teljesíteni holosakkban. Emellett a játékban harcolhatunk Kylo Rennel vagy Darth Vaderrel, seregeket irányíthatunk, és egy csomó más jópofa dolgot tud. Exkluzív lehetőség lesz, ne hagyjátok ki.

Beat Saber

A Beat Sabernek is van egy erős Star Wars-beütése: a HTC Vive-os VR játékban két karddal kell szétütnünk kockákat ritmusra. A Guitar Hero és a Star Wars érdekes találkozása ez, testmozgás, zenélés és harcművészet izgalmas elegye. 

ASUS ROG PUBG Aréna

Természetesen a PlayerUnknown's Battlegrounds sem maradhat ki, az ASUS ROG Arénájában kifulladásig küzdhettek a csirkevacsiért. Mondjuk inkább kaja után, hátha mégsem lesz meg, és éhen maradtok. 

Pure Farming 2018

Még egy lehetőség, hogy magatoknak termelitek meg a virtuális ennivalót, például a Magnew standjánál, a magyarul is tudó Pure Farming 18-ban. Bár kisebb körítéssel, de ott lesz a játék Szegeden, úgyhogy ha eddig kimaradt, most már tényleg menjetek egy pár kört a mezőn.

Onrush

Az Onrush olyannyira új, hogy még egyik PlayIT-en sem volt - a játék tegnap jelent meg. A Magnew magával viszi Szegedre, ahol kipróbálhatjátok, milyen élmény a DriveClub és a Motorstorm sorozat fejlesztőinek játéka!

1v1 stand

Aki komoly, de magyányos kompetitív lélek, az több helyen is összemérheti tudását egy másik játékossal. Az egyik ponton lesz Counter-Strike: Global Offensive, Rocket League és PUBG, egy másik ponton pedig League of Legends, úgyhogy készüljetek fel, eddzetek, majd tegyétek magatokat próbára.

Akármelyiket is várjátok a legjobban, vegyétek meg jegyeteket mihamarabb elővételben ezen az oldalon, hogy kényelmes legyen a bejutás, és extrákat is szerezhessetek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)