Hirdetés

PlayIT Szeged - beszélgetés Dave-vel és Kodival

|

A szegedi PlayIT YouTube színpadán a KD csapat sem menekült, őket is mikrofonvégre kapta mazur. Dave és Kodi sok érdekességet elárult magukról és csatornájukról is.

Hirdetés

Tartozunk nektek még egy videóval, ezt a hiányosságunkat pedig most gyorsan pótoljuk. A szegedi PlayIT-en mazur a KD csapat tagjait, azaz Dave-et és Kodit kérdezte izgalmasabbnál izgalmasabb dolgokról a YouTube színpadon.

A hazai YouTube élet legismertebb képviselői sok érdekességet elárultak magukról és csatornáikról a szegedi PlayIT YouTube színpadán. A KD csapat két lelkes tagja sem maradhatott ki. A srácok mazurnak elárulták, jelenleg milyen tartalmakkal szórakoztatják a nézőket, illetve milyen terveik vannak a jövőre nézve. Lessétek meg gyorsan a rendezvényen rögzített anyagot.

Ha végeztetek a videóval (és még nem tettétek volna meg eddig), akkor azon nyomban iratkozzatok fel a GameStar és a KD csapat YouTube csatornájára is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)