Hirdetés

PlayIT Szeged - beszélgetés BTurbóval és Unfielddel

|

A szegedi PlayIT Show Youtube színpadán egész nap váltották egymást a népszerű videósok. Ezúttal BTurbo és Unfield mesél egy kicsit.

Hirdetés

A PlayIT-en a játékok és a rengeteg ajándék is rengeteget nyom a latba, de a látogatók jelentős része csak azért látogat el a rendezvényre, hogy találkozzon kedvenc videósával, és autogrammot kérjen, vagy csináltasson egy közös fotót.

Egy ideje már egy dedikált Youtube színpad is a program részét képezi, ahol mazur egész nap az egymást váltó videósokkal beszélget. Ezeket a beszélgetéseket mindenképp meg akartuk őrizni az utókornak, ezúttal pedig a Bturbóval és Unfielddel készített interjút mutatjuk meg nektek teljes egészében.

További videókért érdemes feliratkozni a csatornánkra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)