Hirdetés

PlayIT Szeged - beszélgetés Diesellel és Viktóriával

|

A szegedi PlayiIT-en mazur egész nap hazánk legismertebb Youtubereivel beszélgetett, így természetesen Viktóriát és Dieselt is sikerült mikrofonvégre kapnia.

Hirdetés

Láthattatok már néhány felvételt a szegedi Youtube színpad programjáról, amelyeken mazur érdekesebbnél érdekesebb kérdésekkel próbálja zavarba hozni az ország videósait. Néhány anyaggal még lógunk nektek, de egyet most rögtön pótlunk is. 

Diesel és Viktória elsőként léphettek a világot jelentő deszkákra, és mivel elég korán kellett kelniük ahhoz, hogy időben leérjenek a helyszínre, egy picit álmosan is indult a reggel, de hát inkább egy könnyed beszélgetés, mint valami eszeveszett rohanás indítsa a napot. A srácok meséltek egy kicsit magukról, a csatornájukról, és néhány tippet is adtak azoknak, akik most vágnának bele a videózásba.

Ha kíváncsiak vagytok a többi videóra is, iratkozzatok fel a megfelelő csatornára! Vagy épp mindre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)