Hirdetés

PlayIT Szeged - beszélgetés GameDay Iroda Gergővel és Imivel

|

A PlayIT Szeged YouTuber színpadán egész nap más és más youtuberek meséltek magukról és a videózásról. Köztük volt a GameDay Iroda két vezetője, Szirmai Gergő és Kiss Imi is.

Hirdetés

Mint idén oly sokszor, a szegedi PlayIT-en is nagyon népszerű volt a beszélgetős YouTuber színpad, ahol mazur beszélgetett a legnépszerűbb hazai YouTube-osokkal.

A beszélgetéseket ismét rögzítettük, és a hét során mindet megosztjuk veletek, de hogy ne kapjatok túladagolást, ma kezdjük Gergővel és Imivel, a GameDay Iroda két "internetes médiamunkásával", akik közül legalább egynek istenkirály nyakkendője van. A srácokkal nem csak mazur beszélgetett, a jelenlévők is kérdezhettek tőlük, és készségesen válaszoltak minden feltett kérdésre, kicsit több mint egy órán át.

További videókért iratkozzatok fel mind a mi, mind a GameDay Iroda csatornájára!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)