Hirdetés

PlayIT Szeged - beszélgetés GoodLike-kal és Nosikával

|

GoodLike-kal és Nosival folytatjuk a PlayIT Szegeden készült beszélgetések sorát, akik hogy, hogy nem, videózásról és az élet nagy dolgairól beszélgetnek mazurral.

Hirdetés

GoodLike, aki egyébként Marci, már három éve foglalkozik a videózással, és bár elsősorban nem gameplay videókat készít, gamer körökben is ismert, és a PlayIT színpadán is gyakran megfordul. Saját csatornája mellett a GeekBox csatornáról és a PODKeddből is ismerhetitek.

Nosika sem újfiú már, ő egy éve videózik, hol GoodLike-kal együtt, hol nélküle. Mindkét youtuber megszólít egy olyan közönséget is, akik nem a videojátékok miatt szeretik őket, és mindkettejük jelentős rajongótáborral bír. Mazur velük is beszélgetett a szegedi PlayIT-en a GameDay Iroda, BTurbo és Unfield mellett, nézzétek meg a videót alább.

További videókért iratkozzatok fel a mi és az ő csatornáikra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)