Hirdetés

PlayIT - Unreal Tournament 2004 bajnokság vár a GameStar-GameNight standon!

|

Unod már, hogy mindenhol csak a CS:GO-val, a LoL-lal, meg a többi modern játékkal találkozol? Gyere a GameStar-GameNight standra, és vegyél részt Unreal Tournament 2004 mini-bajnokságunkon az értékes nyereményekért!

Hirdetés

A GameStar-GameNight stand fő témája ezúttal a retro lesz, a ReGamEx jóvoltából rengeteg klasszikus játékkonzolon, játékgépen és számítógépen futnak majd az előző évtizedek legizgalmasabb játékai - köztük jópár Star Wars címmel. 

Emellett számos flippergépet is kipróbálhattok, köztük például egy Family Guy-ossal és egy Maffiózókossal is, de ami miatt igazán érdemes meglátogatni minket (az akciós ajánlatok mellett), az az Unreal Tournament 2004 bajnokság lesz. Nem kell profinak lenned, sőt, az sem baj, ha nem játszottál még a játékkal (bár lehet, hogy kapsz emiatt néhány szúrós tekintetet, de persze nem tőlünk): gyere, próbáld ki magad szombaton és/vagy vasárnap, és ha a Deathmatch-ek során tiéd lesz a legtöbb kill, a következő nyeremények valamelyikét viheted haza:

Phanteks Enthoo Evolv ATX gépház

Cougar STX 80 Plus 350W ATX 2.3 táp

Raijintek STYX Micro-ATX gépház 

Gigabyte H1 70-Gaming 3 alaplap

A versenynek mindkét nap két etapja lesz, a menetrend a következő:

1. etap

10:00-11:00 - Szabad gyakorlás, jelentkezés

11:00-13:00 - Selejtezők

13:00-14:00 - Döntők, Eredményhirdetés

2. etap

14:00-15:00 - Szabad gyakorlás, jelentkezés

15:00-17:00 - Selejtezők

17:00-18:00 - Döntők, Eredményhirdetés

18:00-19:00 - Szabad játék

Gyertek a GameStar-GameNight standra, próbáljátok ki magatokat, jó móka lesz!

A menetrend változtatásának jogát fenntartjuk, változásokról a helyszínen tudtok érdeklődni. A nyeremények képei illusztrációk.

Windows 10 PlayIT Show

Időpont: 2015. november 28-29.
Helyszín: Hungexpo (1101 Budapest, Albertirsai út 10.)
Itt jelezd, hogy jössz: Facebook esemény
A PlayIT Show hivatalos oldala: Playit.hu

Belépőjegy elővételben, és a helyszínen is kapható!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)