Hirdetés

UPC Falakon át Program - a PlayIT-en megmutatjuk, hogy játékban nincsenek határok!

|

A UPC segítségével a Szent László Kórházban kezelt gyermekek együtt játszhatnak a PlayIT közönségével és ismert youtuberekkel!

Hirdetés

A Falakon át program keretében a UPC már tíz éve, összesen 12 intézményben igyekszik ingyenes TV előfizetéssel és szélessávú internettel könnyebbé tenni a kórházi tartózkodást beteg gyermekek számára. A jubileum alkalmából most egy különleges eseményre kerül sor.

Június 1-jén összekapcsolódik a budapesti PlayIT és a Szent László Kórházban működő, daganatos gyermekeken és családjukon segítő Démétér Ház. A UPC szélessávú internet szolgáltatásának segítségével 10:45-től 15 óráig ismert youtuberek együtt játszhatnak a kezelés alatt álló gyermekekkel és a PlayIT látogatóival, hogy önfeledten, a móka kedvéért megmérkőzzenek Speedrunnersben. Az eseményt webkamerás és mikrofonos kapcsolat teszi személyesebbé, hogy ezzel is lebontsuk a falakat.

A játékban részt vesz DoggyAndi, IceBlueBird, Kovács "Videojáték" Zsolti és Szalay Isti is, velük az alábbi időpontokban találkozhattok:

A GameStar standnál (G-csarnok, G02-es stand) felállított állomáshoz minden gyermeket és szülőt szeretettel várunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)