Hirdetés

PlayIT - ezek a programok várnak az Xbox One - GameStar nagyszínpadon

|

Saját nagyszínpadunkon ezúttal is egész nap pörögnek majd az izgalmas programok, számos érdekes előadást és produkciót láthattok.

Hirdetés

Már nagyon közel van a novemberi Xbox One PlayIT Show, most hétvégén gamerek, cosplayerek és videósok fogják elfoglalni a Hungexpo három legnagyobb csarnokát, de természetesen mi is ott leszünk, és a nagyszínpadon fogjuk szórakoztatni a nagyérdeműt.

A PlayIT Show mindkét napján, délelőttől kezdve egészen estig váltják majd egymást a jobbnál-jobb programok az Xbox One - GameStar nagyszínpadon. Szombaton többek között érdekes előadások, cosplay verseny, Trónok harca és gamer kvízek, valamint vetélkedők várnak rátok, de kedvenc videósaitok is tiszteletüket teszik, ráadásul a PlayIT Ház 2.0 döntőjére is itt kerül majd sor. A nagyszínpad fináléjaként megrendezett ajándékszórás pedig már csak hab a tortán.

Vasárnap is hasonló programokkal várunk benneteket, ráadásul pedig összecsap az MTK és a DVTK egy izgalmas FIFA gálameccs keretében, valamint megrendezésre kerül az ARMS Országos Bajnokság döntője is. Zárásként pedig ismét ajándékeső várja a közönséget.

Alább láthatjátok az Xbox One - GameStar nagyszínpad teljes műsorát és időbeosztását.

Ha még nem vettetek jegyet az év utolsó PlayIT bulijára, akkor ne késlekedjetek tovább, gyorsan csapjatok le egyre, és találkozunk az Xbox One PlayIT Show-n.

Xbox One PlayIT Show Budapest

Időpont: 2017. november 18-19., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)